Soul Body Fusion ook in 2018 bij Centrum Bronkracht. Centrum Bronkracht nummer 1

Workshops en Trainingen SOUL BODY FUSION worden ook in 2018 gegeven bij Centrum Bronkracht!
 
Op zondag 19 november was onze laatste Soul Body Fusion training van dit jaar bij Centrum Bronkracht in Beekbergen. Het is wederom een groot succes geweest  Ik geef nog een aantal trainingen in het land maar voor de liefhebbers heb ik al voor begin volgend jaar meerdere workshops gepland bij Centrum Bronkracht in Beekbergen.
Ik vertelde Gerrit-Jan van Essen initiator en gastheer van Centrum Bronkracht dat hij mij mag citeren over de goede verzorging, mooie locatie en positieve energie binnen zijn centrum. Dat wilde hij niet dus daarom schrijf ik dat nu zelf.
Want van alle centra waar ik mijn trainingen verzorg, is Centrum Bronkracht nummer 1 voor mij.
Arno van Dijk Soul Body Fusion trainer van Urpichai.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*