woensdagavond 13-12-2017 Diepgaande zuivering en healingsmeditatie

 

 

Diepgaande zuivering en healingsmeditatie

en belangrijke gezamenlijke healing aan Moeder Aarde op woensdagavond 13 december

 

Afsluitende meditatie avond 2017

AfbeeldingAfgelopen jaar is tot nu toe voor velen een turbulent jaar geweest waar sinds kort nog een belangrijke energieverschuiving bij is gekomen.

 

Die verschuiving heeft te maken met de omslag die we aan het maken zijn om het tijdperk van de dualiteit een steeds kleinere invloed te geven. Deze geleidelijke frequentie verhoging kun je zien als een zuivering op fysiek, mentaal, emotioneel en spirittueel niveau.

Om dit jaar goed te kunnen afsluiten is het belangrijk dat je de impact van het afgelopen jaar op jouw gehele systeem helpt te zuiveren. Deze meditatie avond staat dan ook in het teken van puurheid. Alle ballast, vervuiling en bagage die je niet meer nodig hebt mag worden gereinigd om zo terug te worden gebracht in zijn pure staat.

Ook oude gewoonten, belemmerende gedachten, gepieker, voeding wat als vulling werkt maar niet als vitalisator, verslavende gewoonten; laat al deze oude vervuiling opschonen om weer een stap verder te komen naar de kern van puurheid en schoonheid die je bent.

Om dit proces te ondersteunen gaan we in de 2e meditatie van deze avond veel aandacht geven aan je zelfherstellend vermogen, je lymfesysteem en zenuwstelsel.

Als afsluiting zou ik graag samen met jullie allemaal een healing aan Moeder Aarde willen aanbieden om alles wat er op bestaat en leeft, inclusief je eigen leefomgeving, te omringen met liefde, compassie, heling, transformatie en ondersteuning vanuit de energie van eenheid.

Je bent van harte welkom deze avond om jouw licht te laten schijnen en deze diepgaande zuivering te ontvangen om zo alvast energetisch een goede start te maken als aanloop naar het nieuwe jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*