ZONDAG 28 JANUARI WORKSHOP & TRAINING SOUL BODY FUSION

Op zondag 28 januari 2018 is er bij Centrum Bronkracht weer de fantastische training SOUL BODY FUSION. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

 

Workshop en Training SOUL BODY FUSION op zondag 28 januari 2018 bij Centrum Bronkracht.

Afgelopen jaar heeft Arno van Dijk de training Soul Body Fusion aangeboden bij Centrum Bronkracht. Dit was een doorslaand succes voor onze gasten en voor Arno zelf.

Arno van Dijk geeft als erkend Soul Body Fusion trainer de opleiding tot Soul Body Fusion practitoner inclusief een internationaal erkend certificaat. (geldt ook als studiepunten voor veel therapeuten). Deze bijzondere healingtechniek is oorspronkelijk ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS. Door jarenlange ervaring heeft hij voor zijn workshops de techniek doorontwikkeld zodat je de techniek niet alleen op anderen kunt toepassen maar ook snel en praktisch op jezelf en je omgeving.

Met de Soul Body Fusion healingtechniek wordt de energie van je Hogere Zelf (vaak Ziel genoemd) meer verbonden wordt met jouw lichaam. Deze ‘versmelting’ (fusion) van Hoger Zelf en lichaam zorgt voor veel positieve veranderingen in je leven. Soul Body Fusion healing kun je aanbieden aan volwassenen én (nieuwetijdse)kinderen. De training is geschikt voor een ieder, of je nu ervaring hebt als coach/therapeut of geen ervaring. Iedereen kan het leren.

Tijdens deze opleidingsdag (komende zondag 28 november) ontvang je uiteraard zelf ook een Soul Body Fusion healingsessie, zodat jouw Hogere Zelf meer verbonden wordt met jouw lichaam. Ook leer je ook hoe je deze healings kan uitvoeren en straks kan aanbieden. Als cadeau voor jezelf leer je hoe je Soul Body Fusion op jezelf kan toepassen.

Zo krijg je in 5 minuten per dag een fijner leven!  Er is nog plaats en je bent welkom…….Kijk voor meer info op www.urpichai.nl/workshops/ of de website van Centrum Bronkracht

Je kan je opgeven bij: Arno van Dijk info@urpichai.nl. Maar uiteraard ook bij Centrum Bronkracht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*