Komende zondag 08 april 2018 > workshop & Lezing het huis van Isis van 11.00 tot 15.00 uur<<

Workshop/lezing: De Cirkel van Isis

Agnes Lindhout van le Papillion Coaching en Training organiseert samen met Lauri Fransen op zondag 8 april 2018 een fantastische workshop met de naam : De cirkel van Isis

In de Cirkel van Isis zijn betekent je laten omhullen door de Baarmoeder van de Goddelijke Moeder, hoe Zij ook genoemd wordt: Isis, Ashera, Artemis, Demeter, Brigit, Freya of Maria.

Zij is Degene met de Tienduizend Namen, overal op aarde in één of andere vorm bekend. Haar Wezen is Liefde en Eenheid. Daar in Haar heilige ruimte, de Cirkel, kunnen wij delen met elkaar. Isis is een Deur, een Poort. Eén van de vele ingangen naar het Goddelijk Vrouwelijke, de kern van de Schepping.

In haar nieuwe boek: ‘Het Huis van Isis, een liefdesgeschiedenis’ schrijft Lauri daarover. Zij  verteld van haar ontdekkingsreis, een reis die twintig jaar geleden begon en nog steeds verder gaat. Van verwarring, onbegrip en verzet naar voortschrijdend inzicht en overgave.

Lauri zegt zelf over haar lezing:

Mijn lezingen daarover zijn altijd ingebed in de Cirkel van Isis. Dat wil zeggen: we zitten in een cirkel-opstelling en er wordt begonnen met een geleide meditatie waarin we ons verbinden met het energieveld van Isis. Daarbinnen komt dan op organische wijze het boek ter sprake. Zo kun jij, als je aanwezig bent, dezelfde energie door je heen voelen komen die in het boek zit. Want het boek ’Het Huis van Isis’ is een ware co-creatie, een samenwerking, soms zelfs een samensmelting van Isis en mijzelf. Ook dit boek is een manifestatie van de Godin op aarde. Daarom willen wij Haar ontvangen in deze, Haar Heilige Cirkel. In ons hart, in ieders hart. Want mijn hart vloeit over om dát met jullie te delen wat ik zelf ervaren heb tijdens het schrijven en wat ik nog steeds ervaar in mijn dagelijks leven.
Het is dus méér dan een lezing; het is eigenlijk een mini-workshop, een interactieve ervaring.

Over Lauri Fransen zij wordt in 1946 geboren in een protestants-christelijk middenklasse-gezin. Al jong kent zij een diep verlangen naar verbinding met het goddelijke, maar kan zichzelf niet herkennen in de religie van een vadergod. Op 36-jarige leeftijd ontdekt zij meditatie en vervolgens leeft zij twee jaar in een spirituele commune. Op haar 40e wordt zij moeder van een zoon en trekt met haar gezin naar mediterrane landen, waar ze godinnenculturen bestudeert. Tijdens die reizen gaat haar mediamieke kanaal open en krijgt ze contact met gidsen, engelen en leraren in de geestelijke wereld. Samen met haar gids ontwerpt en geeft ze een cursus om ook anderen dit contact te leren. Lauri werkte 15 jaar in het onderwijs en volgde daarna verschillende internationale trainingen in energiewerk en groepsbegeleiding. Ze ontwikkelde een eigen methode om te werken met het innerlijk kind en heeft een schat aan ervaringen in het individueel begeleiden van mensen. In 2007 verscheen haar eerste boek: ‘Het Evangelie van Isis, de rol van het vrouwelijke bij het ontstaan van het christendom.’ Meer informatie vind je op de website van Lauri: www.indecirkelvanisis.nl

PS: Deze workshop is toegankelijk voor zowel vrouwen als voor mannen! Voel je welkom.

Over Agnes: Mijn naam is Agnes Lindhout en ik ben geboren in 1969

I Am a Human Angel, a Blue Ray StarSeed van Sirius, Goddess of Universal Love and Keeper of the Sacred Divine Feminine Codes.

Van daaruit is mijn aller belangrijkste doel in mijn leven om Liefde en Licht in de de wereld en in de harten van de mensheid te brengen. En zo de Hemel op Aarde te brengen.

Mijn kracht tijdens Life-Coach Plusgeprekken is dat ik vrouwen in hun 

Godinnenkracht zet!

Meer info zie: www.lepapillion.nl

Tel: 06-20964498

 

Datum: zondag 8 april 2018.

Tijd: 11:00 – ca. 15:00 u.
Plaats: Centrum Bronkracht, Dorpsstraat 86a,
7361 AX Beekbergen.
Bijdrage:  €25,00

Aanmelden: bij Agnes Lindhout, info@lepapillion.nl

PS: Lunch: Zelf lunch meenemen, koffie & thee aanwezig.
NB; Indien gewenst volgt nadien een boeksigneersessie. (Prijs boek: € 19,50)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*