Zaterdag 26 mei fantastische workshop! Iets voor jou?

Workshop / Training  

SOUL BODY FUSION®

Workshop en Training SOUL BODY FUSION op zaterdag 26 mei ’18 bij Centrum Bronkracht.

Afgelopen jaren heeft Arno van Dijk de training Soul Body Fusion aangeboden bij Centrum Bronkracht. Dit was een doorslaand succes voor onze gasten en voor Arno zelf.

Arno van Dijk geeft als erkend Soul Body Fusion trainer de opleiding tot Soul Body Fusion practitioner inclusief een internationaal erkend certificaat. (geldt ook als studiepunten voor o.a. BATC therapeuten). Deze bijzondere techniek is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS. 

Met de Soul Body Fusion techniek wordt de energie van je Hogere Zelf (vaak Ziel genoemd) meer verbonden wordt met jouw lichaam. Deze ‘versmelting’ (fusion) van Hoger Zelf en lichaam zorgt voor veel positieve veranderingen in je leven. Soul Body Fusion sessies kun je aanbieden aan volwassenen én (nieuwetijdse)kinderen. De training is geschikt voor een ieder, of je nu ervaring hebt als coach/therapeut of geen ervaring. Iedereen kan het leren.

Tijdens deze opleidingsdag (zaterdag 26 mei) krijg je uiteraard zelf ook een Soul Body Fusion sessie aangeboden, zodat jouw Hogere Zelf meer verbonden wordt met jouw lichaam.

Ook leer je ook hoe je zelf Soul Body Fusion kan uitvoeren en kan aanbieden.

Als cadeau voor jezelf leer je hoe je Soul Body Fusion op jezelf kan toepassen.  Zo kun je een fijner leven krijgen!  Er is nog plaats en je bent van welkom…….Kijk voor meer info op www.urpichai.nl/workshops/ of de website van Centrum Bronkracht.

Je kan je opgeven bij: Arno van Dijk info@urpichai.nl. Maar uiteraard ook bij Centrum Bronkracht.

Warme groet,
Arno van Dijk
Soul Body Fusion® teacher, energetisch coach & Reiki Master
06-54 797 322

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*