Emmy Stelling: Nieuwe collega, nieuwe trainingen Art of feminine & persoonlijke coaching

Emmy Stelling werkt sinds 2013 als coach en gelicenseerd Art of Feminine Presence teacher.  Door haar levenslessen op relationeel vlak , haar carrière gerichte levensperiode en een periode van seksueel trauma als jonge vrouw,  een plek te geven, werkt zij ook vanuit haar persoonlijke ervaringen.  Het weer in beheer nemen van de vrouwelijke essentie is er een van.  Het geeft haar innerlijk leiderschap, zelfvertrouwen, vitaliteit en levensvreugde.

 

Voor vrouwen die krachtig, vrouwelijk en inspirerend willen zijn. In hun werk en in hun relaties.

Wat is mijn aanbod voor jou:

Ik help ambitieuze vrouwen om nog meer in hun kracht te staan. Zodat zij gehoord, gezien en gerespecteerd worden zoals zij willen. En waardering ontvangen voor wie zij zijn en wat zij doen.

Je kunt op verschillende manieren met mij werken: training / workshops, persoonlijke coaching of interactieve lezing. Ik ben een gelicencieerde Art of Feminine Presence Teacher. Daarnaast werk ik met diverse methodes waaronder de Authentic Speaker Academy methode.

Meer informatie? Kijk op de website van Emmy www.vrouwenessentie.nl en op de agenda van deze website.

 

COACHING

Wil jij 1 op 1 werken en zo heel gericht stappen zetten ? Op het vlak van Presence, vrouwelijke kracht, spreken of persoonlijke ontwikkeling.
Na een intake gesprek maak ik een programma op maat voor jou.
Voor meer informatie klik hier
Neem via het contactformulier of telefonisch contact met mij op voor een vrijblijvend intake gesprek.


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*