Nieuwe praktijk bij Centrum Bronkracht: Let it Flow

Ter kennismaking 20% korting op een behandeling.

De zomervakantie ligt alweer 6 weken achter ons. Het drukke leven met alle Stress is weer begonnen. Stress is 1 van de grootste ziekmakers in ons land. Ik probeer 1x per maand naar een collega te gaan. Zo zit ik beter in mijn vel en kan ik de Stress af laten vloeien en stroomt alles weer goed door.

En jij? Als jij het jezelf ook gunt maak dan gerust een afspraak. Je krijgt dan van mij 20% korting op de behandeling omdat ik het jou gun. Als jij hier gebruik van wilt maken vermeld dan het codewoord GUNNEN bij het maken van een afspraak. Ik ontvang je graag.

Heb een mooie dag vandaag.

Warme groet

Hannie van Essen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*