vrijdag 14 december 2018!!!! Meditatieavond healing en opschoning

Vrijdgavond 14 december verzorgt Yvonne van der Heide van Praktijk de Meander haar laatste meditatieavond van dit jaar. Het beloofd een fantastische avond te worden.

 

Het thema van deze avond staat in het teken van de healing en opschoning. Het ervaren van een diepgaande innerlijke rust in je hart. En we gaan werken met Ho’oponopono als Hawaiaans vergevings en healingsritueel.

Dit geeft je kracht om je weer te realiseren hoe het voelt om te mogen zijn zoals je bent, als een prachtige ziel en lichtwerker. We gaan dit jaar energetisch alvast deels afsluiten en je de kosmische energie aanbieden voor een liefdevol en gezegend 2019.

 

Kijk op de website van Yvonne of op de agenda van deze website voor meer informatie.

Foto tafel in zaalruimte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*