Bronkracht update 2022 nummer 4 sabbatical Eline

Vol respect en liefde zien we onze nieuwe collega Eline Vrolijk op sabbatical gaan. Daar waar we net aan haar gewend geraakt zijn heeft Eline de keuze gemaakt om tijd voor haar zelf vrij te maken

“Alles wat je zoekt, is er al.

Je hebt niets nodig van wat dan ook”

Het Ochtend Ontwaken was een maandelijkse bijeenkomst en is bedoeld om te her-ontdekken wie je werkelijk bent en hoe je al je beperkende concepten kunt overstijgen .

Wij creëren een veilige, open space waarin jij welkom bent om jezelf te onderzoeken.

Een ruimte waarin je alle illusies van je mind kunt doorprikken en hieraan voorbij kunt gaan.

Je wordt je bewust van het Quantumveld waarin jij jouw vrijheid kunt ervaren. Je ontdekt het veld van frequenties, het veld van oneindige mogelijkheden.

Ieder Ochtend Ontwaken is weer anders. Altijd gericht op het verruimen van ons Bewustzijn, maar de thema’s variëren. Bijvoorbeeld leren hoe je in het Quantum Veld komt, of hoe je een healer wordt en healings ontvangt, het thema kan relaties zijn, of seksualiteit naar een hoger level brengen. Of een algemene ochtend om zelfonderzoek te doen samen.

Meditatie en ademhalingsoefeningen zijn meestal onderdeel zijn van deze ochtenden om ons bewustzijn te verruimen.

Ik ben geïnitieerd om Deeksha te geven. Deeksha is een transmissie van zeer hoge energie wat een bewustzijn-verruimende werking heeft. Dat kan middels aanraking of via de ogen. In het moment wordt vanzelf duidelijk of Deeksha nodig is.

De kracht van de groepsenergie werkt als katalysator. Je lift mee op elkaars processen. Samen verhogen we de trillingsfrequentie waardoor je getransformeerd wordt naar ruimer bewustzijn.

Dit is een ochtend om te ontwaken in je ware zelf en tot je volle potentieel te komen. De laatste bijeenkomst is van overweldigende belangstelling niet bij Bronkracht te volgen. Hiertoe wordt er op dit moment naar een andere locatie gezocht door Eline.

Binnenkort heeft Eline hier nadere gegevens over bekend en ze zal dit dan ook op haar website plaatsen.

Tijd: 10.00u – 13.00u

Kosten: € 50,- Graag contant en gepast bij binnenkomst.

Bij Centrum Bronkracht Beekbergen (Gemeente Apeldoorn) kan je een ruimte huren voor jouw praktijk, bijeenkomsten, voorstellingen en trainingen. Voor een enkele keer of regelmatig.Dorpstraat 86a 7361AX www.centrumbronkracht.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*