Bronkracht Update 2022 nummer 6 nieuwe praktijk Freespace Holistische massage

Wellicht hebben jullie Rob Spee al aan het werk gezien bij Centrum Bronkracht. Rob is zich gaandeweg aan het inwerken bij ons mooie centrum.

Rob heeft wekelijks tijd ingeruimd voor het geven van Holisistiche massages, daarnaast is Rob samen met een aantal colleaga’s ondersteunend in de ICT en website aspecten. Dit is een ondersteuning die Rob net als bijvoorbeeld Bram en Rosella biedt nu Gerrit-Jan nog revaliderend is van een hartoperatie een maand coma en een periode bij Klimmendaal.

Rob heeft ook een pagina op onze mooie website dus bij deze de uitnodiging om deze vooral te bekijken.

FreeSpace Holistische Massage

Bij FreeSpace is de ruimte voor jouw verhaal.

Ken je dat? Je nek zit vast, soms wat last van je rug, die schouder die niet helemaal meewerkt. Je zult je erover verbazen hoe veel mensen er met dit soort klachten rond lopen. De meeste mensen zullen dit zien als een klein ongemak, ‘ach, ik word ouder’ en soms ook ‘ja maar hier loop ik al jaren mee!’.

De holistische aanpak is anders. Wat maakt dat je die pijn, die kramp, die stress daar in je lichaam hebt? Wat maakt dat het steeds terug blijft komen? Spelen er dingen in je leven? Stress, verdriet, boosheid? Hoe kijk je naar de wereld om je heen en hoe ga je ermee om? Het lichaam vertelt een veel duidelijker verhaal dan we soms denken. Het lichaam spreekt, en als je luistert geeft het je de kans om te leren, en daadwerkelijk een fijner leven te maken voor jezelf.

Dat is wat ik met jou wil doen. Op zoek gaan naar de ongemakken, de pijn die zich heeft vastgezet in je lichaam. Welke pijn zit daar, en wat heeft hij te vertellen? Is er iets aan je eigen binnenwereld dat niet genoeg belicht wordt? Laten we er samen licht op schijnen, en kijken of er iets te leren valt.

Ik kan niks voor je oplossen, maar ik kan wel samen met jou op zoek. Zie me als een reisleider. Ik heb zelf de afgelopen jaren door heel wat ongemakken (en de daarbij horende emoties) heen gewerkt. Ik weet waar we naar op weg kunnen, en ik blijf tijdens die reis bij je. Ben jij klaar om op reis te gaan?

Contactpersoon: Rob Spee
E-mail: info@yourfreespace.nl
Website: www.yourfreespace.nl

Bij Centrum Bronkracht Beekbergen (Gemeente Apeldoorn) kan je een ruimte huren voor jouw praktijk, bijeenkomsten, voorstellingen en trainingen. Voor een enkele keer of regelmatig.Dorpstraat 86a 7361AX www.centrumbronkracht.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*