2022 , 2023 op weg naar 2024

Onze website is zo veel als mogelijk up to date. We wensen je je veel leesplezier en stellen aanvullende info van jou als lezer, op prijs.

Het is is nu eind 2023 en we varen door. Hier onder volgt samenvatting van oudere berichten.

” De Coronatijd is voorbij en we zijn weer met vol elan weer aan het werk met nieuwe collegae en praktijkhouders”

Ëen van onze initiators is tijdens een hartoperatie in Nieuwegein in coma geraakt en werd pas na 5 weken wakker. Hierna volgde een lange periode van herstel en revalidatie, bij het Gelre ziekenhuis, & Revalidatiecentrum Klimmendaal te Apeldoorn, later thuis en ook hier op de praktijk. Hierna ontwikkelde er zich nog een hartontsteking bij hem en een gescheurde milt. Hierna volgede een lange periode aan een antbiotica infuus aan het bed gekluiserd..

Artsen verplaagkudigen vertelden hem in augustus 2022 dat hij niet meer operabel was en binnenkort zou sterven. Op zijn verjaardag hebben artsen en verpleegkunigen van het ziekenhuis geregeld hij nog één keer met de Veluwse Wensambulanse, om afscheid te kunnen nemen.

Die dag heeft dus ook afscheid genomen van ons mooie centrum, een aantal coaches en praktijkhouders en vrijwilligers. zij stonden klaar om hem te onvangen toen de Wensambualace kwam aanrijden en voor de ingang parkeerde en hij naar binnen werd gereden.

Dat is inmiddels meer dan een jaar geleden en de mensen van het ziekenhuis evenals Gerrit-Jan zelf zijn nog steeds aangenaam verrast en verwonderd met nieuwe leven.

Centrum Bronkracht doneert nu ook aan de Veluwse Wensambulance. Dat is logisch!

Het leven staat vol verassingen en beweging. Zie ook hierboven. Zo ook bij de ontwikkelingen van ons mooie Centrum.

Er zijn ook coaches, praktijhouders & vrijwilligers die nu elders hun activiteiten doen. We danken iedereen die zich hebben ingezet voor Centrum Bronkracht, en steeds weer door hun eigen wijze van doen en laten gezorgd hebben voor een leerproces ten behoeve van Centrum Bronkracht, de gasten, en mijn persoonlijke revalidatie & ontwikkeling.

3 Comments on “2022 , 2023 op weg naar 2024

  1. Mooi omschreven Gerrit-Jan!
    Wat een veerkracht heb jij, ik neem er mijn petje voor af.

    Lieve groet, Mirre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*