ART OF FEMININE PRECENSE DAG TRAINING by Emmy Stelling

Wanneer:
23 november 2018 hele dag
2018-11-23T00:00:00+01:00
2018-11-24T00:00:00+01:00
Waar:
Centrum Bronkracht
Dorpstraat 86a
7361AX Beekbergen (Gem. Apeldoorn)
Kosten:
€ 198,--
Contact:
Vrouw en Essentie Emmy Stelling
06 – 13431562

 

Deze training is voor vrouwen die nog meer in hun kracht willen staan. In hun werk en in hun relaties. 

 

Art of Feminine Presence training:
Wees krachtig en vrouwelijk. Vergroot jouw
zelfvertrouwen, authenticiteit en impact

Art of Feminine Presence is een unieke methode op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, communicatie en leiderschap. Je maakt verbinding met je innerlijke kracht en je vrouwelijkheid.

WAAROM IS DIT BELANGRIJK?
Veel vrouwen zijn verhard, ervaren stress of zijn druk in hun hoofd. Dit kan ontstaan door een volle agenda met werk/carrière, een druk sociaal leven, zorg voor anderen of soms ingrijpende ervaringen. Zij hebben een meer mannelijke rol op zich genomen en zijn losgeraakt van hun vrouwelijke essentie en aanwezigheid.
Dit heeft invloed op alle aspecten uit ons leven.  Zoals verharding of stress in ons gedrag, onze gezondheid, vervulling in ons werk, het aantrekken of behouden van een passievolle relatie, het omgaan met competitie en oordelen van onszelf en andere vrouwen.  Dit zorgt voor ontevredenheid en afreageren op onszelf, ons gezin of onze partner.

WAT IS VROUWELIJK?
De vrouwelijke essentie leeft in iedere vrouw. Het is een energetische en bekrachtigende kwaliteit die niets te maken heeft met hoe je er aan de buitenkant uitziet. Wanneer een vrouw haar innerlijke kracht, haar sensualiteit en seksualiteit belichaamt, hoeft zij geen krachtig personage te projecteren.  Zij word aantrekkelijk, sensueel en staat met twee benen op de grond. Als je gecentreerd bent in je vrouwelijke energie, straal je zoveel energie uit dat je het respect en de aandacht krijgt die je wilt, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

ART OF FEMININE PRESENCE bestaat uit  een aantal praktische oefeningen en een bewegingsmeditatie  waarin vele vrouwen de vrouwelijke essentie herkennen, erkennen en weer belichamen.  De oefeningen zijn toegankelijk en eenvoudig toe te passen in je dagelijks leven.

IN DE ART OF FEMININE PRESENCE TRAINING LEER JE HOE :

  • Je een fysieke en energetische aanwezigheid ontwikkelt waarmee je de aandacht trekt die je wilt: in je werk en in je relatie
  • Je meer ontspannen kan voelen met je sensualiteit en het ontvangen van positieve aandacht
  • Je met meer gemak jouw grenzen helder aangeeft bij andere mensen
  • Je verbinding maakt met je innerlijke basis en de meest aantrekkelijke kracht in jezelf, jouw vrouwelijke essentie
  • Een krachtige bewegingsmeditatie je helpt om altijd rust en liefde te voelen, zelfs in lastige periodes van stress of verdriet
  • Je meer passie in je leven kunt ervaren, vooral in je liefdesleven
  • Je kunt vertrouwen op jouw intuïtie en tegelijkertijd jouw wijsheid volgt om dingen met gemak te realiseren in plaats van te pushen om te laten gebeuren
  •  Je toegang hebt tot jouw eindeloze creatiekracht
  • Je meer zelfvertrouwen voelt en elke ruimte stralend binnenloopt


Emmy Stelling
werkt sinds 2013 als coach en gelicenseerd Art of Feminine Presence teacher.  Door haar levenslessen op relationeel vlak , haar carrière gerichte levensperiode en een periode van seksueel trauma als jonge vrouw,  een plek te geven, werkt zij ook vanuit haar persoonlijke ervaringen.  Het weer in beheer nemen van de vrouwelijke essentie is er een van.  Het geeft haar innerlijk leiderschap, zelfvertrouwen, vitaliteit en levensvreugde.

 

Datum: 23 november 2018 (10.00 – 17.30 uur, inloop vanaf 9.30 uur)
Kosten 198 euro per persoon, inclusief b.t.w. Koffie, thee, lekkers en lunch zijn inbegrepen. Aanmelden per email: info@vrouwenessentie.nl

Voor meer informatie kijk op de website: www.vrouwenessentie.nl
of neem contact met mij op info@vrouwenessentie.nl /  tel. 06 – 13431562

Je kunt bij mij ook terecht voor training en individuele coaching.

Je bent van harte welkom.

Hartelijke groet,

Emmy Stelling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*