Meditatiemiddag Tunka Maya – Corien van Vliet 22-07-2018

Wanneer:
22 juli 2018 @ 14:00 – 17:00
2018-07-22T14:00:00+02:00
2018-07-22T17:00:00+02:00
Waar:
Centrum Bronkracht
Apeldoorn: Dorpstraat 86A
7361 AX Beekbergen
Kosten:
via Corien
Contact:

 

Meditatie, licht schrijf, ter activering van energetisch DNA – 22/7

Deze middag zal voor een ieder anders zijn. Omdat de energetische oorsprong van een ieder anders is. Een ding heeft deze middag voor iedereen gemeen: holografisch licht DNA zal worden geopend om een geactiveerd, verbonden en in beweging worden gezet.

Ons energetisch DNA is klaar om geactiveerd te worden. Alle energetische helices die verbonden zijn met energie voorbij het planetaire netwerk vragen om contact.

Oude instrumenten en wijsheden staan ons weer ter beschikking om ons holografisch zijn uit andere realiteit slagen weer te activeren.

Een van de instrumenten, die ons weer ter beschikking staan, is de licht-Schijf die hier is afgebeeld. De licht schijf kan ons ondersteunen om 13 verbindingen en DNA codes te activeren. Een deel van ons fysieke DNA wordt door de wetenschap als “overbodig” bestempeld, maar niets is minder waar. Het is DNA gekoppeld aan een paar fantastische eigenschappen, zoals “ervaren voorbij de tijd”, energetische communicatie, co creatie, visualisatie, enzovoort. Eigenschappen waar onze voorouders wel toegang toe hadden en gebruik van maakte.

Daarnaast bestaat ons zijn uit het energetisch DNA, universeel DNA. Het fysieke DNA verbindt ons met de aarde, het spirituele DNA verbindt ons met de universele energie. Alle wijsheid, kennis, het weten, waar onze levensvorm mee verbonden kan zijn staat ons daar ter beschikking. Door het universele DNA te activeren komen oude/nieuwe lagen van zijn ter beschikking, kunnen we ontwikkelen voorbij de menselijke grenzen en energieën.

Alle deelnemers zullen de licht schijf ontvangen. Aan de hand van meditaties en oefeningen zullen we de helices activeren die op dit moment geactiveerd mogen worden.

Het wordt een prachtige, openende, activerende, enerverende ervaring.

Er kunnen maximaal (per keer) 15 mensen deelnemen. De kosten zullen €30 per persoon bedragen.

Aanmelden kan via: info@tunkamaya.com

Bereid je voor op een avontuur, op een onderzoek, een weten, een diepe afstemming, bereid je voor op een ondoorgrondelijke groei om jou energie te doorgronden.

Te Beekbergen Gemeente Apeldoorn, in centrum Bronkracht Dorpstraat 86A, 7361 AX. van 14:00 uur tot 17:00 uur. zondag 22 juli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*