Afsluitende Mindfulness Ochtend training

Wanneer:
20 september 2017 @ 09:15
2017-09-20T09:15:00+02:00
2017-09-20T09:30:00+02:00
Waar:
Centrum Bronkracht
Dorpstraat 86a en 88c
7361 EX Beekbergen
Kosten:
via organisator
Contact:
Capriolo Coaching
06-12123796

 

  • Dit is de laatste Mindfulnesstraining bij Centrum Bronkracht van een cyclus van 8 wekelijkse bijeenkomsten.
  • Wekelijkse training (8 maal) vanaf woensdagochtend 13 september 2017 tot en met woensdag ochtend 08 november 2017

Mindfulness betekent op een bepaalde manier aandacht geven: (doel)bewust, in het huidige moment en zonder te oordelen.

 

Drukte……. Stress……… spanning……. of onrust…..? Rust…… voor jezelf vinden in een hectische tijd…….?

Vanaf 13 september zijn er op de woensdag ochtenden weer Mindfulnesstrainingen bij Centrum Bronkracht. (8 wekelijkse bijeenkomsten.

Deze training worden voor Seetrue mindfulnesstrainingen verzorgt door de ervaren psycholoog en trainer Edith Moorman van Capriolo Coaching. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Ook zijn er trainingen op maat.

Aanmelden kan via:

De laatste jaren heeft een toegenomen hoeveelheid onderzoeksresultaten een opeenstapeling van bewijs opgeleverd voor de heilzame effecten van Mindfulness op het omgaan met stress, depressie, pijn en ziekte. Door de successen die ermee worden behaald is Mindfulness inmiddels ook doorgedrongen bij het grotere publiek.

Mindfulness helpt ons om te gaan met de continue veranderingen en stress in ons leven. Je ontwikkelt hiermee de mentale veerkracht om goed te schakelen tussen actie en stil te staan bij waar je mee bezig bent. Het helpt om je leven te aanvaarden als een (veranderings)proces en om een actieve, nieuwsgierige, flexibele en open houding te ontwikkelen. Je leert je te richten op het enige moment in het leven dat we bezitten: het NU, omdat het verleden voorbij is en de toekomst nog niet is aangebroken.

Mindfulness gaat over “wakker” worden en ons bewust te zijn van de volheid van elk moment van het leven. Door mindfulness ontstaat op den duur een toestand van meer vredigheid, acceptatie en mildheid, waardoor allerlei aspecten van je leven op kunnen verbeteren. Overigens is het geen wondermiddel: pijn, verdriet, teleurstellingen, problemen en onzekerheden nu eenmaal bij het leven. We zijn niet in staat ons leven volledig te beheersen en stress is zo oud als de mensheid zelf. Mindfulness lost onze problemen en stress niet op, maar leert ons om er op een andere manier mee omgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*