Nordic Shamanism, persoonlijke sessies… Aanrader! Sessie te boeken

Wanneer:
21 mei 2019 hele dag
2019-05-21T00:00:00+02:00
2019-05-22T00:00:00+02:00
Waar:
Centrum Bronkracht
Regio Apeldoorn
Dorpstraat 86a
7361 AX Beekbergen Gemeente Apeldoorn
Kosten:
€ 120,-- per persoonlijke sessie
Contact:
Toni Bruinen
06-55855568

Op zaterdag 28 september hebben we een bijzondere dag. Op zowel de ochtend- middag- als avond komen Christher en Toni Bruinen van Nordic Sjamanism voor het geven van persoonlijke consulten. Van wat wij hebben gehoord een echte aanrader

Nordic Shamanism – Down to earth spiritualiteit

Christer, deze Noorse Sjamaan bewijst keer op keer weer hoe grondig en precies hij kan werken. De helingen hebben direct effect en brengen hele veranderingsprocessen te weeg. Hij pakt vaak zonder veel woorden de problemen al op en gaat direct de diepte in. Lagen die vaak moeilijk te bereiken zijn heelt hij in samenwerking met jou, en gaat vaak zo ver als het lichaam op dat moment aan kan.


Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken.

Ook ziekten komen vaak voort uit emotionele disbalansen en worden ook direct of indirect meegenomen in zijn helingen. Als een soort stofzuiger weet hij je oude pijn en emoties over te nemen, dit is zijn grote kracht!

Christer is down to earth. Zoals hij zelf zegt kun je je bezighouden met allerlei lagen van dit bestaan, maar op het moment dat er emoties in de weg zitten kun je zoeken wat je wilt, je zult niet vinden wat je wenst. Vaak komt dit zoeken voort uit een ontevreden gevoel, maar door buiten jezelf te gaan zoeken naar verlichting, loop je juist verder weg van jezelf. Het zijn de – vaak nog onbewuste – emoties die om aandacht vragen. Zijn filosofie is om bij het begin te beginnen, zonder al te veel woorden en daarvanuit gaat hij de diepte in. Hij nodigt je uit om weer thuis te komen bij jezelf, zodat je vanuit je krachtige kern kunt leven.

In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er privésessies van een uur geboekt worden (op zaterdag 28 september bij Centrum Bronkracht in de ochtend middag & avond) en zijn er workshops gepland op maandelijkse basis. Deze workshops zijn zowel weekend- workshops, dag-workshops, avond-workshops als soundhealings van 2 à 3 uur.

Privésessies:
De sessies zullen zittend beginnen waarbij u vragen kunt stellen en aan kunt geven welke werkgebieden voor u belangrijk zijn. De energie zal door middel van Christer versterkt worden en oude pijnen en karma zullen gevoeld en afgestroomd worden. Na verloop van tijd mag u op de behandeltafel gaan liggen en daar wordt de heling voortgezet. Christer geeft mede tips en trucs om thuis mee te werken, evenals voedingsadvies waar nodig. Het lichaam zal na de heling weer een nieuwe balans moeten vinden en het een en ander zal in het verloop nog opkomen, dit qua bewustwordingen of eventueel nog lichte emoties. U zult hierna meer vanuit u kern kunnen leven. Dit is een zeer effectieve manier van genezing die absoluut de moeite waard is om te ervaren!

Prijs: 150,-

Foto Centrum Bronkracht te BeekbergenLocatie: Centrum Bronkracht Regio Apeldoorn, Dorpstraat 86a, 7361 AX, Beekbergen, Gem. Apeldoorn.

 

Datum: 21 mei

Tijden:  Zowel in de ochtend. middag en avond

Taal: Engels (vertaler evt aanwezig)

Lengte: 1 uur

Voor meer informatie kijk ook op de website:  www.nordicshamanism.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*