Nusta Karpay training van Praktijk de Meander Yvonne van der Heide

Wanneer:
22 februari 2019 @ 10:00 – 16:00
2019-02-22T10:00:00+01:00
2019-02-22T16:00:00+01:00
Waar:
Centrum Bronkracht Apeldoorn en omstreken
Dorpstraat 86a
7361 AX
Beekbergen (Gemeente Apeldoorn)
Kosten:
via Yvonne van der Heide
Contact:
Yvonne van der Heide, Praktijk de Meander

Op vrijdag 21 februari en vrijdag 15 maart 2019 organiseert Yvonne van der Heide van Praktijk de Meander (voormalig Praktijk Kundaly) weer een 2-daagse training. De trainingen van Yvonne zijn bekend om de zuiverheid, de kracht en de leerzame onderwerpen die aan bod komen.

De komende periode de volgende workshops op het programma:

Nusta Karpay training

Voor iedereen die het vervolg graag wil doen op de Munay Ki rites is deze Nusta Karpay een prachtige inwijdingsweg om een betere balans te krijgen tussen de mannelijke en de vrouwelijke energie. Het helpt ons de oude verbindingen uit de mannelijke dualiteit te ontkoppelen en ons ego weer terug te brengen tot de energie van IK BEN; jezelf liefhebben om wie je bent.

De Nusta Karpay verbind je met de kosmische vrouwelijke energie en de 7 godinnen verbonden met de elementen en met Moeder Aarde.

De Nusta Karpay leert je weer in contact te komen met dat deel van jezelf wat mag zijn zoals het is zonder oordeel, belemmering of angst. Je zult ontdekken dat je het paradijs in je eigen hart al die tijd met je mee hebt gedragen en deze mag weer alle ruimte krijgen om te stralen.

De inwijdingen zijn bedoeld om je te ondersteunen op jouw spirituele pad en zijn tegelijkertijd een diepgaande healing.voor je vrouwelijke kracht, voor je innerlijke kind en voor jezelf te bieden.

Wil je meer weten over deze training cq inwijdingsritueel in de Munay-ki of Nusta Karpay? Stuur me dan een e-mail

Data: vrijdag 22 februari en vrijdag 15 maart 2019
Kosten: 195 euro per persoon voor 2 dagen incl. 21% BTW, koffie/thee, lunch

Ik zie je graag, Yvonne van der Heide

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*