Dag Workshop Let it Flow door Hannie van Essen

Wanneer:
2 juni 2018 @ 10:00 – 16:00
2018-06-02T10:00:00+02:00
2018-06-02T16:00:00+02:00
Waar:
Centrum Bronkracht
Dorpstraat 86a 7361 AX Beekbergen Gemeente Apeldoorn
Kosten:
€ 111
Contact:
Let it flow
06-55687331

Vanuit je gevoel leven is niet gebruikelijk. We hollen maar door en nemen vaak niet eens de tijd om te ontbijten. Ons gezin vraagt veel, ons werk vraagt veel en onze sociale kring willen we ook nog graag bijhouden.

We zorgen zo goed voor alles maar aan onszelf komen we niet meer toe. We zijn niet meer gewend om af en toe eens stil te staan. Stilstaan bij ons gevoel, aan wat we nu eigenlijk willen. We staan ook niet meer stil bij onze emoties, slikken een keer en gaan weer door. Nou ja, blijheid, vrolijkheid e.d. kan nog wel. Maar verder gaat veel op de automatische piloot. Ondertussen draait de wereld van vandaag gaat razend snel aan ons voorbij. Het digitale tijdperk brengt veel goeds maar heeft zeker ook nadelen. Onze aandachtboog wordt door alle schermpjes van PC, laptop en mobiel steeds korter. Als iets niet bevalt of we begrijpen het niet, scrollen we al snel door naar het volgende. Informatie komt niet echt meer naar binnen bij wie we werkelijk zijn. Het blijft rondhangen in ons hoofd en bouwt daar steeds meer druk, stress en gejaagdheid op. Daar komt de druk van ons werk, ons gezin en sociale verplichtingen nog bij.

Hoe anders zou je leven eruit zien als je al dat moeten kunt vervangen door mogen. Als je wat vaker de rust neemt om naar binnen te gaan. Gewoon om te kijken wat er van binnen gebeurt. Om te kijken of al je energie centrums (chakra’s) nog meedoen. Om contact te maken met het energiecentrum waar je gevoel, je creativiteit en seksualiteit woont. De Bron van alle beweging en uiting met gevoel. Als je (bijna) alles met plezier en liefde kunt doen. Als je meer kunt leven vanuit het nu in plaats van al die zaken die jij nog zo nodig moet doen. Zou je dan nog steeds dezelfde keuzes maken en leven op de automatische piloot?

Mijn naam is Hannie van Essen, Shiatsu en massage therapeut. Door mijn jarenlange werkervaringen in de zorg en mijn persoonlijke ervaringen, weet ik hoe enorm belangrijk leven vanuit je gevoel is. Ik ben opgegroeid binnen een gezin waar weinig tot geen ruimte was voor gevoel, aanraking of emotie. Geheel volgens de tijdsgeest. Als gevoelig kind en puber heb ik mezelf hierdoor meer dan eens in uiterst moeilijke situaties gebracht.

Ik heb  gesprektherapie gedaan om dichter bij mijn gevoel te komen. Het bracht me niet ver genoeg in de verwerking. Alles wat je meemaakt maakt ook een herinneringsplekje in je lijf. Pas toen ik lichaamstherapie ging doen kon het lichamelijk ook worden getransformeerd. Mijn opleidingen hebben mij laten kennis maken met mijn gevoelscentrum. Het ont-moeten en gevoel laten stromen is voor mij een thuiskomen bij mezelf. Rust en innerlijk weten. Het onvoorwaardelijk liefhebben van mezelf, het kunnen toetsen of iets goed voor me is maakt mijn leven zoveel voller en rijker. Meer in balans.

Als dit voor jou herkenbaar is wil ik je heel graag uitnodigen om mee te gaan naar waar je gevoel woont. Het maakt het een stuk makkelijker om al die info te filteren en de stress, druk en gejaagdheid van de dag los te laten. In contact met je gevoelscentrum heb je meer aandacht voor wat er voor jou als mens toedoet. Leven waarin gevoel weer mee mag doen, door te zakken in je lijf. De uitkomst is meer in balans want voor ons allen geldt:

  The only balance that matters is your own.

Programma dagworkshop zaterdag 2 juni 2018

10.00 uur          Ontvangst en kennismaken

10.30 uur          Chakra meditatie & loslaten wat jou niet meer dient

11.00 uur          Schrijfopdracht

11.30 uur          Pauze en bespreken

12.00 uur          Verzamelwandeling

13.15 uur          Lunch

14.00 uur          Verzamel objecten bespreken en bundelen

14.45 uur          Afstemmen op je gevoelscentrum en zelfmassage

15.20 uur          Pauze

15.35 uur          Loslaten van de gebundelde verzameling

16.00 uur          Einde workshop

 

Wanneer:       Zaterdag 2 juni 2018.

Locatie:          Centrum Bronkracht, Dorpstraat 86a 7326AX Beekbergen                                                 (Gemeente Apeldoorn)

Hannie van Essen
06-55687331
hannie@hannievanessen.nl

Jouw investering: €111,- inclusief BTW Het enige wat je mee hoeft te nemen is jezelf, voor de rest wordt gezorgd.

Bij opgave kom je op de wachtlijst, nadat je investering in jezelf is ontvangen kom je op de deelnemerslijst. Ik ont-moet je graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*