Let it Flow by Hannie van Essen

Wie ben ik en waarom doe ik wat ik doe

Fijn dat ik je wat meer over mijzelf mag vertellen. Met een enorm gevoel voor zorg ben ik ook al jarenlang in die branche werkzaam. Nu behandel en begeleid ik ook vrouwen vanuit mijn eigen praktijk. Mijn ervaring gaat ver terug en is enorm breed, van baby’s op de kinderopvang tot in de gehandicaptenzorg. Door mijn jarenlange werkervaringen in de zorg en mijn persoonlijke ervaringen, weet ik hoe enorm belangrijk leven vanuit je gevoel is.

Ik ben opgegroeid binnen een gezin waar weinig tot geen ruimte was voor aanraking of emotie. Geheel volgens de tijdsgeest. Als gevoelig kind en puber heb ik mezelf hierdoor meer dan eens in uiterst moeilijke situaties gebracht. Ik heb  gesprektherapie gedaan om dichter bij mijn gevoel te komen. Het bracht me niet ver genoeg in de verwerking. Alles wat je meemaakt maakt ook een herinneringsplekje in je lijf. Pas toen ik lichaamstherapie ging doen kon het lichamelijk ook worden getransformeerd.

Raken en aanraken is mijn vak

De transformatie binnen mezelf door lichaamstherapie vond ik zo gaaf dat ik hier mijn vak van heb gemaakt. Chinese Geneeskunde Shiatsu lichaamstherapie en massages hebben een Holistisch uitgangspunt. De mens wordt gezien als 1 geheel.  Een soort van lezen in het moment maakt hier onderdeel van uit. Is iets open/dicht, warm/koud, Yin/Yang. Door mijn intuitie te combineren met mijn vakkennis als massagetherapeut mag er vaak iets prachtigs ontstaan. Ontstaan in Heling of meer Heel worden van de mens, dmv behandeling en het laten doorstromen van de energie. Mijn hele zijn neem ik mee om jouw Welzijn beter tot zijn recht te laten komen want: “Welzijn is meer dan het ontbreken van ziekte.”

Meer weten of Let it flow?

Contactpersoon: Hannie van Essen
Website: letitflow-hannievanessen.nl

Email: info@letitflow-hannievanessen.nl