Praktijk de Meander

Mijn naam is Yvonne van der Heide en sinds 5 jaar heb ik een praktijk in de natuurgeneeskunde, genaamd de Meander. Als erkend en breed geschoold HBO therapeut ben ik aangesloten bij beroepsvereniging BATC. De meeste verzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering mijn consult tot een bepaalde maximum vergoeding per jaar.

Centraal in mijn praktijk staat het zelfhelend vermogen van de mens en ons potentieel tot herstel. In de holistische benadering is de mens een eenheid van lichaam, ziel en geest. Ik kijk dus niet alleen naar de symptomen die het lichaam fysiek of emotioneel afgeeft, maar naar de kern van het klachtenpatroon. Hierdoor kan de bron van de klachten effectief worden aangepakt zodat er concrete en goede resultaten worden geboekt en vooruitgang wordt gemaakt.

Door mijn expertise, werkwijze en de mogelijkheden die ik kan bieden kan ik u helpen inzichten te verkrijgen, ondersteuning bieden om zo weer in uw kracht te komen staan en meer balans te ervaren in uw leven.

Ook als u geen specifieke klachten heeft kunt u toch veel baat hebben bij een natuurgeneeskundig consult. Niet elke disbalans leidt tot acute klachten, maar vrijwel iedere kan stappen maken om meer in zijn kracht te komen.

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met mij op als u of iemand uit uw omgeving ondersteuning nodig heeft.

Contactpersoon: Yvonne van der Heide
E-mail: Yvonne@praktijkdemeander.nl
Website: praktijkdemeander.nl