Soul Reiki Energie

 

Contactpersoon:

Ineke Koeleman
E-mail: inekesoulreiki@gmail.com
Tel. 06-42358842 op werkdagen na 19.00 uur

C.A.T. registratie 20181179

 

 

 

 

 

Praktijk Ineke Koeleman

Naast een Soul Reiki Energie behandeling kun je ook vragen om een Soul Body Fusion ® sessie, zie verdere info. 

Over  Ineke Koeleman

Mijn naam is Ineke Koeleman. Door de reguliere- en alternatieve zorg heb ik mentale klachten, een gluten voedingsintolerantie en de ziekte van Lyme mogen loslaten. Tijdens dit proces bemerkte een natuur geneeskundig therapeut dat ik zelf ook de vermogens heb om cliënten te ondersteunen.

Mijn beste leerschool is het (be)leven van mijzelf. Na onder andere een opleiding Soul Reiki Energie van René Meulenbeek, www.hospihealing.nl en een opleiding Soul Body Fusion van Arno van Dijk www.arnovandijk.nl  bemerk ik nog steeds dat het mij en mijn cliënten goed doet wanneer ik anderen ondersteun. Bovendien schenkt het mij veel plezier.

Soul Reiki & Soul Body Fusion

Misschien is Reiki je bekend. Dan werk je met één afstemming. Soul Reiki werkt met vele afstemmingen, waardoor ik bij een behandeling de gewenste energie kan kiezen. Voor jou stroom ik Soul Reiki Energie en Soul Body Fuison speciaal voor hulp gericht op jouw lichaam, ziel en geest.

Dit kan zijn voor ondersteuning van jouw genezing via je arts of jouw vraagstuk. Ik noem enkele van de vele mogelijkheden:

 • de ziekte van Lyme
 • vermoeidheid klachten
 • moeizame stoelgang
 • probleem gewrichten
 • pijn verlichting
 • goede nachtrust
 • welslagen operatie
 • chakra zuivering
 • zwangerschap en bevalling
 • versterken gemoedstoestand
 • inzicht ontvangen in een situatie
 • bewustwording
 • laatste levensfase
 • harmonie tussen mensen
 • vinden van een woonplek
 • liefde en vrede in de wereld en zuivering van onze aarde

Ik ben slechts een kanaal

Ik ben slechts een kanaal van energie tussen onze helpers en jou. Hoe je ze ook wenst te noemen: God, de Kosmos, “iets”, de Goddelijke Wereld, het Hogere, …… Dit accepteren is niet altijd makkelijk.

Alternatieve zorg kan in deze reguliere zorg ondersteunen, niet vervangen. Ik ben dan ook geen vervanging voor de arts. Je mag positief blijven denken totdat het tegendeel bewezen is. We kunnen niets afdwingen, wel liefdevol en vol vertrouwen vragen.

Persoonlijk consult:

Tijdens een consult kun je mij je wensen laten weten of van te voren via de mail en volgt een behandeling.

Jouw investering:

Kennismakingsconsult € 30,00  verdere Consulten € 50,00 Afspraak voor meerdere, vervolg consulten € 40,00 per vervolg consult.

Consult kinderen t/m 17 jaar: Kennismakingsconsult € 20,00, Consult € 40,00, Afspraak voor meerdere, vervolg consulten € 30,00 per vervolg consult.

Mijn consulten zijn veelal op afstand

Een consult op afstand kan zeer prettig zijn voor bijvoorbeeld een baby met een moeilijke stoelgang. Je laat me je wens via mail of telefoon weten en we maken een afspraak. Kort voor de behandeling hebben we nog telefonisch contact.

Wens je een persoonlijk consult dan ben je van harte welkom in Doetinchem, in de mooie Achterhoek. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijk consult aan te gaan bij Centrum Bronkracht op de mooie Veluwe.

Wat kun je doen tijdens de behandeling?

 • Zoek een rustige plek waar jij je goed voelt.
 • Je mag gaan liggen of rechtop zitten, zodat de energie die ik voor jou (of je baby) vraag, goed door je heen kan stromen.
 • Als je zit, mag je je voeten op de vloer plaatsen voor een goede aarding/gronding.
 • Ontspan en geniet van je behandeling.
 • Is het voor bijvoorbeeld je baby dan mag je je aandacht op hem/haar richten.
 • Je geeft het einde van jouw behandeling aan door je helpers te bedanken voor hun hulp. Je mag hen vragen zolang bij jou (of je baby) te blijven als nodig is.
 • Het maakt niet uit hoe kort of lang je dit doet, zolang het voor jou maar goed voelt.

Als je wenst kun je een kaarsje aansteken met jouw intentie. Mag je geen kaarsje branden b.v. in een verzorgingshuis, dan kun je een kaarsje met een batterij gebruiken.

Aanmelden/vragen/reacties: inekesoulreiki@gmail.com

Maandelijkse Thema avonden

 

1. Ondersteuning bij Zwangerschap & Bevalling

Elke maand stroom ik, op afstand, Soul Reiki Energie voor hulp voor een mooie bevalling. De hulp kan gevraagd worden door de zwangere vrouw, maar ook door hen die zich emotioneel betrokken voelen. Deze mogelijkheid is er elke maand zie agenda.

Soul Reiki en zwangerschap

Deze avonden stroom ik Soul Reiki Energie speciaal voor hulp gericht op een mooie zwangerschap en bevalling. Deze mogelijkheid is ontstaan na de volgende ervaring.

voorbeeld hulpvraag in relatie tot zwangerschap

Iemand vertelde mij dat een aanstaande moeder mijn hulp wenste bij haar bevalling. Haar kindje lag plotseling de laatste weken over dwars. Waardoor, tot grote teleurstelling van de moeder, er een kleine kans was op een natuurlijke bevalling. Een bevalling via de keizersnede werd aannemelijker. Daar moest zij zich op voorbereiden. Dit wenste zij liever niet: langere herstelperiode, grote buikoperatie, geen intense beleving van de natuurlijke bevalling. Zou het wel gebeuren dan was ze dankbaar voor die mogelijkheid. Ik ben voor haar Soul Reiki Energie gaan stromen.

Aanmelden/vragen/reacties: inekesoulreiki@gmail.com

2. Soul Reiki Energie voor Liefde en Vrede in de Wereld en Zuivering van onze Aarde.

Elke maand op de donderdagavonden: (9 augustus, 13 september, 11 oktober, 15 november en 13 december 2018 stroom ik ‘s avonds, op afstand) Soul Reiki Energie voor liefde en vrede in de wereld en zuivering van onze aarde.(21.00-21.30 uur).

Deze mogelijkheid is er elke maand ** Zie ook de Agenda op de website van Centrum Bronkracht, het centrum waaraan ik verbonden ben. www.centrumbronkracht.nl

 

Aanvraag per e-mail: inekesoulreiki@gmail.com

Ik wens dat mijn klavertje4  ook jou net zo veel geluk brengt als dat het mij heeft gebracht.

Alle goeds,

Ineke

 

 

Ineke Koeleman
E-mail: inekesoulreiki@gmail.com
Tel. 06-42358842 op werkdagen na 19.00 uur

C.A.T. registratie & verbonden aan Centrum Bronkracht te Beekbergen