Soul Reiki Energie

SOUL REIKI ENERGIE 

INEKE KOELEMAN

 

 

Leuk dat je deze site bezoekt. Mijn naam is Ineke Koeleman. Door de reguliere- en alternatieve zorg heb ik mentale klachten, een gluten voedingsintolerantie en de ziekte van Lyme mogen loslaten. Tijdens dit proces bemerkte een natuur geneeskundig therapeut dat ik zelf ook de vermogens heb om cliënten te ondersteunen, zie mijn website www.soulreikienergie.nl

 

Ineke Koeleman

Na onder andere een opleiding Soul Reiki Energie van René Meulenbeek, www.hospihealing.nl en een Soul Body Fusion®  van Arno van Dijk www.arnovandijk.nl bemerk ik nog steeds dat het mij en mijn cliënten goed doet wanneer ik anderen ondersteun. Bovendien schenkt het mij veel plezier. Naast een Soul Reiki Energie behandeling kun je ook vragen om een Soul Body Fusion® behandeling.

Ik ben slechts een kanaal van energie tussen onze helpers en jou. Hoe je ze ook wenst te noemen: God, de Kosmos, iets, de Goddelijke Wereld, het Hogere, …… Dit accepteren is niet altijd makkelijk. Alternatieve zorg kan in deze reguliere zorg ondersteunen, niet vervangen. Ik ben dan ook geen vervanging voor de arts. Je mag positief blijven denken totdat het tegendeel bewezen is. We kunnen niets afdwingen, wel liefdevol en vol vertrouwen vragen. Er kan geen antwoord zijn, wel een ervaring.

Mag mijn klavertje4 zowel mij als jullie geluk brengen.

Soul Reiki Energie – Ineke Koeleman

Ik ben aangesloten bij:

Maandelijkse Thema avonden Soul Reikienergie.

Ik geef maandelijks ook Soul Reiki Energie thema avonden. Voor meer informatie kijk op de agenda van deze website en op die van mij  www.soulreikienergie.nl

Contactpersoon:   Ineke Koeleman

E-mail: inekesoulreikienergie.nl

website: www.soulreikienergie.nl

Tel. 06-42358842 op werkdagen na 19.00 uur

C.A.T. registratie 20181179