Soul Reiki Energie

 

Contactpersoon:

Ineke Koeleman
E-mail: inekesoulreiki@gmail.com
Tel. 06-42358842 op werkdagen na 19.00 uur

C.A.T. registratie 20181179

 

 

 

 

Over Ineke Koeleman
Mijn naam is Ineke Koeleman. Door de reguliere- en alternatieve zorg heb ik mentale klachten, een gluten voedingsintolerantie en de ziekte van Lyme mogen loslaten. Tijdens dit proces bemerkte een natuur geneeskundig therapeut dat ik zelf ook de vermogens heb om clïenten te ondersteunen.

Mijn beste leerschool is het (be)leven van mijzelf. Na o.a. een Soul Reiki Energie opleiding van René Meulenbeek bemerk ik nog steeds dat het mij en mijn clïenten goed doet wanneer ik anderen ondersteun. Bovendien schenkt het mij veel plezier.

Soul Reiki
Misschien is Reiki je bekend. Dan werk je met één afstemming. Soul Reiki werkt met vele afstemmingen, waardoor ik bij een behandeling de gewenste energie kan kiezen. Voor jou stroom ik Soul Reiki Energie speciaal voor hulp gericht op jouw lichaam, ziel en geest.

Ik ben slechts een kanaal
Ik ben slechts een kanaal van energie tussen onze helpers en jou. Hoe je ze ook wenst te noemen: God, de Kosmos, “iets”, de Goddelijke Wereld, het Hogere, …… Dit accepteren is niet altijd makkelijk.

Alternatieve zorg kan in deze reguliere zorg ondersteunen, niet vervangen. Ik ben dan ook geen vervanging voor de huisarts. Je mag positief blijven denken totdat het tegendeel bewezen is.

We kunnen niets afdwingen, wel liefdevol en met vertrouwen vragen.  Ik werk met jou op afstand en we hebben contact rond de tijd die we hebben afgesproken.

Wanneer        :  Op de tijd die wij hebben afgesproken
Waar                :  Vanuit de plek die jij prettig vindt, bijvoorbeeld vanuit je eigen huis
Kosten             :  € 27,50
Aanmelden/vragen/reacties:  inekesoulreiki@gmail.com

 

Maandelijkse Thema avonden

Soul Reiki Energie voor ondersteuning Zwangerschap & Bevalling

Elke maand (voor het eerst op donderdagavond 5 april 2018 van 21.00-21.30 uur) stroom ik, op afstand, Soul Reiki Energie voor hulp voor een mooie bevalling. De hulp kan gevraagd worden door de zwangere vrouw, maar ook door hen die zich emotioneel betrokken voelen. Deze mogelijkheid is er elke maand zie agenda.

Wanneer      :  Op de tijd die wij hebben afgesproken
Waar              :  Vanuit de plek die jij prettig vindt, bijvoorbeeld vanuit je eigen huis
Kosten           :  € 15,–
Aanmelden/vragen/reacties: inekesoulreiki@gmail.com

** Zie ook de Agenda op de website van Centrum Bronkracht, het centrum waaraan ik verbonden ben. www.centrumbronkracht.nl

Soul Reiki en zwangerschap
Deze avonden stroom ik Soul Reiki Energie speciaal voor hulp gericht op een mooie bevalling. Deze mogelijkheid is ontstaan na de volgende ervaring.

Voorbeeld hulpvraag in relatie tot zwangerschap
Iemand vertelde mij dat een aanstaande moeder mijn hulp wenste bij haar bevalling. Haar kindje lag plotseling de laatste weken over dwars. Waardoor, tot grote teleurstelling van de moeder, er een kleine kans was op een natuurlijke bevalling. Een bevalling via de keizersnede werd aannemelijker. Daar moest zij zich op voorbereiden. Dit wenste zij liever niet: langere herstelperiode, grote buikoperatie, geen intense beleving van de natuurlijke bevalling. Zou het wel gebeuren dan was ze dankbaar voor die mogelijkheid. Ik ben voor haar Soul Reiki Energie gaan stromen.

Reactie van clïent
Enige tijd na de bevalling mailde ze mij het volgende:
“Er was met de gynaecoloog afgesproken om de bevalling zo lang mogelijk uit te stellen, omdat de baby tijdens iedere controle vast en over dwars leek te liggen. Er werd in toenemende mate gesproken over de kleine kans van het natuurlijk bevallen. Op de afgesproken bevaldag zou geprobeerd worden de baby manueel te draaien. De kans van draaien was minimaal. Wanneer dit niet zou lukken. zou via de keizersnede bevallen moeten worden. Echter dit bleek niet nodig. Tot verbazing van het parate medische team bleek die nacht ervoor de baby goed gedraaid en ingedaald te liggen en kon worden over gegaan op een inleiding en een natuurlijke bevalling, waarna een gezonde baby is geboren. Voor mij was het een prachtige en onvergetelijke ervaring en ik was met enkele dagen weer op de been.
Ik vind het echt super tof wat je gaat ondernemen o.a. met mijn verhaal/beleving. Ik hoop dat je nog heel veel dames mag helpen. Ik ben je super dankbaar. Heel veel succes.”

Dus ook hier mag ik een kanaal zijn voor Soul Reiki Energie
Dit noem ik een mooie bevalling. Ik kan niets garanderen! Ik ben slechts een kanaal tussen de aanstaande moeder en haar kindje(s) en onze helpers, hoe je ze ook wenst te noemen: God, de Kosmos, “iets”, de Goddelijke Wereld, het Hogere, …… Dit accepteren is niet altijd makkelijk. Alternatieve zorg kan in deze reguliere zorg ondersteunen, niet vervangen. Je mag positief blijven denken totdat het tegendeel bewezen is. We kunnen niet afdwingen, wel liefdevol en met vertrouwen vragen. Als dat met meerderen tegelijk kan, waardoor de energie krachtiger wordt, waarom die mogelijkheid dan niet eens proberen?

 • Wat doe je die avond tussen 21.00 – 21.30 uur?
 • Zoek een rustige plek waar jij je goed voelt.
 • Je mag gaan liggen of rechtop zitten, zodat de energie die ik voor je vraag, goed door je heen kan stromen.
 • Als je zit, mag je je voeten op de vloer plaatsen voor een goede aarding/gronding.
 • Als je wenst mag je je handen op je kindje houden en zeggen dat je heel veel van hem/haar houdt en dat zij/hij welkom is. Dat jullie er samen een mooie bevalling van gaan maken.
 • Je geeft het einde van jouw behandeling aan door je helpers te bedanken voor hun hulp. Je mag hen vragen bij je te blijven tot na de bevalling.
 • Het maakt niet uit hoe kort of lang je dit doet, zolang het voor jou maar goed voelt.
 • Ben je in slaap gevallen? Ook niet erg. Doe enkel wat jij prettig vindt!
 • Komt het je toch niet uit, denk er dan even aan. Misschien vind je het fijn om een kaarsje aan te steken met deze gedachte.

Niet zwanger en toch ondersteunen?
Ben jijzelf niet zwanger maar ben je liefdevol verbonden met een aanstaande moeder of ben jij de aanstaande vader, dan mag je ook mee doen. Je concentreert je dan op de aanstaande moeder en haar kindje(s). Ben je de aanstaande overgrootmoeder en mag je in het verzorgingshuis geen kaarsje branden, dan kun je een kaarsje met een batterij nemen.

Tenslotte
Wil je me laten weten hoe je de behandeling en/of de thema avond hebt ervaren, opdat ik zo zuiver  mogelijk kan blijven werken?

 • Heb je vragen?
 • Denk je na jouw behandeling, na verloop van tijd, nog eens aan deze behandeling? Wil je me dan laten weten hoe je het hebt ervaren.

 

Aanvraag per e-mail: inekesoulreiki@gmail.com

Ik wens dat mijn klavertje4  ook jou net zo veel geluk brengt als dat het mij heeft gebracht.

Alle goeds,

Ineke

 

 

Ineke Koeleman
E-mail: inekesoulreiki@gmail.com
Tel. 06-42358842 op werkdagen na 19.00 uur

C.A.T. registratie & verbonden aan Centrum Bronkracht te Beekbergen