Stichting MOEd

Stichting MOEd : creatieve cursussen voor vermoeide mensen.

Als je, ten gevolge van ziekte, een burn-out of een beperking, al je energie nodig hebt om je staande te houden, dan is het moeilijk om ook nog deel te nemen aan ontspannende en creatieve activiteiten. Terwijl juist creativiteit weer energie en meer levensvreugde geeft.

 

Daarom organiseert stichting MOEd speciale cursussen voor mensen met vermoeidheid.

In een kleine groep, onder leiding van een kunstzinnig of creatief therapeut, werk je in je eigen tempo en kun je ontdekken wat je allemaal kunt.

Het is fijn om dat samen met anderen te doen die aan een half woord genoeg hebben om te weten hoe het met je is. Het delen van ervaringen, ontspanning en gezelligheid en herkenning en begrip bij elkaar vinden, zijn belangrijk tijdens een cursusmiddag. Er wordt gewerkt met allerlei verschillende technieken en materialen, waarbij het plezier belangrijker is dan het resultaat.

De bijeenkomsten zijn op woensdagmiddag eens per 14 dagen in Beekbergen in Centrum Bronkracht Dorpsstraat 88c. Je kunt een keer kosteloos komen meedoen om te kijken of het wat voor je is. Je kunt op elk moment deelnemen dus ook tijdens de lopende cursus.

Leeftijd is niet belangrijk en creatieve ervaring is niet nodig. Er wordt gewerkt met verschillende technieken en materialen zoals tekenen, schilderen, werken met papier, klei of was.

Om de cursus zo toegankelijk mogelijk te houden zijn de kosten voor deelname afhankelijk van inkomen.

voor meer informatie: www.stichtingmoed.nl

Contactpersoon: Janny Haisma

E-mail: info@stichtingmoed.nl
of jannyhaisma@hotmail.com

Website: stichtingmoed.nl