Qigong Six Healing Sounds

Wanneer:
20 oktober 2019 @ 10:00 – 13:00
2019-10-20T10:00:00+02:00
2019-10-20T13:00:00+02:00
Waar:
Centrum Bonkracht
Dorpstraat 86a 7361AX Beekbergen
Gemeente Apeldoorn
Kosten:
€ 35,--
Contact:
Frank Heininga

De Six Healing Sounds is een Qigong workshop voor ontspanning & harmonie

Met de Six Healing Sounds versterk je het natuurlijke vermogen om te herstellen van stress en ziekte.

Deze zelfhulpmethode uit de traditionele Chinese geneeskunde wordt al sinds de 4de eeuw beoefend. Het wordt tot op de dag van vandaag veelvuldig ingezet om de interne organen en de emoties te harmoniseren met uitstekende resultaten. Enkele voorbeelden zijn o.a. een direct waarneembaar kalmerend effect, een verbeterde spijsvertering en een betere nachtrust.

In deze workshop leer je op een bijzondere wijze negatieve emoties los te laten via de ademhaling en te vervangen voor positieve emoties. Wanneer je deze oefeningen uitvoert krijg je duidelijke instructies in hoe je met je voorstellingsvermogen je energie kunt sturen. Vanuit een stoel wordt er gebruik gemaakt van eenvoudige armbewegingen, kleuren en klanken om een ‘koelend’ effect te creëren in de interne organen. De ‘Vijf Fasen Theorie’, een van de bouwstenen van de traditionele Chinese geneeskunde, vormt de basis voor de bewegingen, kleuren en klanken.

Deze workshop is ontworpen om vertrouwd te raken met de Six Healing Sounds. Je krijgt eerst een duidelijke inleiding. Zonder ingewikkelde medische (Chinese) terminologie gaan we aan de slag. Na deze workshop ben je in staat om zelfstandig te oefenen met behulp van een beknopt overzicht.

  • Welkom
  • Warming up
  • Introductie in de Yin Yang vorm
  • Introductie in de 5 elementen vorm
  • Inleiding in de filosofie van de 5 elementen
  • Pauze
  • Six Healing Sounds
  • Ervaringen

De Six Healing Sounds kunnen als een apart systeem beoefend worden, maar vinden ook aansluiting bij het Qigong Elixer programma.

Docent: Frank Heininga

Syllabus: Ja

Kosten: € 32,50

 

Datum: zondag 20 oktober 2019

Locatie: Centrum Bronkracht Dorpstraat 86a, 7361 AX Beekbergen Gemeente Apeldoorn

Tijd: 10:00-13:00

 

 

Aanmelden via deze link >>