Spirituele webshop JututBeyond

Sinds Zaterdag 6 April kunt u terecht op onze nieuwe locatie! Deze bevindt zich in Centrum Bronkracht. Dorpsstraat 86A in Beekbergen.

Vanaf deze dag kunt u hier op de maandag-, woensdag- en zaterdagmiddag terecht zonder afspraak van 12.00 tot 17.00

U kunt langs het witte huis heen doorrijden naar de flinke parkeerplaats. Hierachter bevindt zich Centrum Bronkracht. U kunt weer als vanouds gewoon naar binnen wandelen. Ik zal daar op de maandag, woensdag en zaterdagmiddag aanwezig zijn. Van 12.00 tot 17.00. U kunt dan met recht zeggen, het winkelTJE. Het is een heerlijke knusse gezellige ruimte aan het worden. In de hal treft u een aantal kasten met producten, vervolgens kunt u mijn “winkeltje” verkennen.

Stenensieradenwierookkaarsen ,klankschalenoli├źnkamersprays, dromenvangers, het staat en hangt er straks allemaal, alleen in wat minder grote aantallen.

In de hal staat ook een tafel, waar u even lekker kunt zitten, en een kopje thee kunt nuttigen. In het centrum wordt ook regelmatig van alles georganiseerd. Ook kunt u een behandelkamer huren, of een hele zaal voor bijvoorbeeld het geven van workshops of meditaties. Zie hier voor de site van Centrum Bronkracht (nog onder constructie).

O.a. Malagiet gepolijst

Welkom in onze webshop.

JututBeyond is een spirituele cadeauwinkel en biedt u allerlei producten zoals wierook, halfedelstenen en mineralen, sieraden. Decoratie voor in huis, Tibetaanse Vlaggen, Boeddha beelden,wierook, klankschalen en nog veel meer.

Neemt u eens een kijkje. Wij wensen u veel shopplezier toe.

De webshop is momenteel in onderhoud en wordt stukje bij beetje weer aangevuld.  Voor uw favoriete item kunt u altijd even contact met ons opnemen. 

info@jututbeyond.nl

https://www.jututbeyond.nl/contact

Team JututBeyond