Onze missie

MISSIE:

Centrum Bronkracht wil de Alternatieve zorg verbinden met de Reguliere zorg.

Dit omdat wij zelf ondervonden hebben dat de combinatie van Reguliere zorg aangevuld met Alternatieve zorg meer complementair werkt voor onszelf en onze klanten.

Dit doen wij door het bieden van onderdak aan verschillende praktijken op het gebied van levensvragen, levenskunst, geestelijke- en lichamelijke gezondheid.

Zo kan ons centrum iedereen die daar behoefte aan heeft de optimale ondersteuning bieden om zo (weer) in zijn of haar eigen (bron)kracht te komen staan.

Naast het huisvesten van diverse praktijken, zijn wij ook gespecialiseerd in het ontvangen en/of begeleiden van (creatieve) workshops, vergaderingen, bijeenkomsten enzovoorts. Vraag ons naar wat we voor elkaar kunnen en mogen betekenen.

Ook vinden wij het een eer & gewoon leuk om startende praktijken ondersteunen en begeleiden.

 

 

 

Centrum Bronkracht straalt een energie uit waar je zowel klant als coach/healer zich welkom en thuis voelt, waar je je op je gemak voelt, je veilig voelt, je je gewenst voelt,  je je open stelt, waardoor datgene teweeg gebracht kan worden, wat nodig is om teweeg gebracht te worden, dienend voor het hoogste goed.