Activiteitenkalender

jan
28
ma
Thema avond Soul Reiki Energie voor Liefde en Vrede in de Wereld en Zuivering van onze Aarde.
jan 28 @ 21:00 – 21:30

 

Thema avonden ondersteuning voor Liefde en Vrede in de wereld en

Zuivering van onze aarde

Thema avonden zijn op afstand van 21.oo tot 21.30 uur.

 

 

 

In 2019 op de volgende dagen

 • 28 januari
 • 25 februari
 • 25 maart
 • 22 april
 • 20 mei
 • 17 juni
 • 15 juli
 • 26 augustus
 • 23 september
 • 21 oktober
 • 18 november
 • 16 december

Elke maand  stroom ik, op afstand, Soul Reiki Energie voor liefde en vrede in de wereld en zuivering van onze aarde.

Deze mogelijkheid is er elke maand

** Zie ook de Agenda op mijn eigen website website van Centrum Bronkracht, het centrum waaraan ik verbonden ben.

www.centrumbronkracht.nl 

en/of mijn eigen website:

Website Ineke

Op deze avond stroom ik Soul Reiki Energie voor liefde en vrede in heel de wereld en voor zuivering van onze aarde. Wat is het mooi als je je betrokken voelt op deze wijze.

Denk jij “Daar wil ik aan mee doen.” Dat kan. Heel graag zelfs.

Door jouw goede wil kan ik mijn Soul Reiki Energie laten stromen.

Samen staan we sterk! Ik kan niets garanderen! Ik ben slechts een kanaal tussen ons en onze helpers, hoe je ze ook wenst te noemen: God, de Kosmos, “iets”, de Goddelijke Wereld, het Hogere, …… Dit accepteren is niet altijd makkelijk. Je mag positief blijven denken totdat het tegendeel bewezen is. We kunnen niet afdwingen, wel liefdevol en vol vertrouwen vragen. Als dat met meerderen tegelijk kan, waardoor de energie krachtiger wordt, waarom die mogelijkheid dan niet eens proberen?

Wanneer        :  Op de tijd die wij hebben afgesproken

Waar               :  Vanuit de plek die jij prettig vindt, bijvoorbeeld vanuit je eigen huis

Kosteloos      :  Als je wenst, mag je een vrije gift overmaken aan het goede doel dat ik steun: de armsten in de wereld via mijn vriendin Lambertine. Zij is missiezuster van St. Petrus Claver,

Bouillonstraat 4, 6211 LH Maastricht. ING Bank: NL47 INGB 0001 0415 36. o.v.v. Ineke Soul Reiki

Momenteel werkt zuster Lambertine in Rome. Zij ziet toe op ontvangen giften en beoordeelt de aanvragen voor Afrika.

Zo heb ik ervaren, dat elk bedrag, hoe klein ook, naar de armsten gaat. Het hoeft niet, maar het mag wel. Heel hartelijk dank!

Aanmelden/vragen/reacties: ineke@soulreikienergie.nl.

** Zie ook de Agenda op de website van Centrum Bronkracht, het centrum waaraan ik verbonden ben. www.centrumbronkracht.nl

 Wat doe je die avond tussen 21.00-21.30 uur?

 • Zoek een rustige plek waar jij je goed voelt.
 • Je mag gaan liggen of rechtop zitten, zodat de energie die ik vraag, goed door jou heen kan stromen en door heel de mensheid en aarde.
 • Als je zit, mag je je voeten op de vloer plaatsen voor een goede aarding/gronding.
 • Je geeft het einde van jouw behandeling aan door je helpers te bedanken voor hun hulp en hen te vragen het voort te zetten, nu wij ermee stoppen.
 • Het maakt niet uit hoe kort of lang je dit doet, zolang het voor jou maar goed voelt.
 • Ben je in slaap gevallen? Ook niet erg. Doe enkel wat jij prettig vindt!
 • Komt het je toch niet uit, denk er dan even aan.
 • Misschien vind je het fijn om een kaarsje aan te steken met deze gedachte.
 • Mag je geen kaarsje aansteken omdat je b.v. in een verzorgingshuis bent, dan kun je een kaarsje met een batterij gebruiken.

Tenslotte  

Wil je me laten weten hoe je de thema avond hebt ervaren, opdat ik zo zuiver mogelijk kan blijven werken?

Heb je vragen?….Laat het me weten via mijn e-mail: ineke@soulreikienergie.nl

Ik wens dat mijn klavertje4 zowel jou als mij,

heel de mensheid en aarde, geluk brengt.

 

Alle goeds,

Ineke

 

 

 

Ineke Koeleman

E-mail: ineke@soulreikienergie.nl


Website: website van soulreikienergie

Tel. 06-42358842 op werkdagen na 19.00 uur

C.A.T. registratie & verbonden aan Centrum Bronkracht te Beekbergen

jan
30
wo
Creativiteit middag Stichting MOEd
jan 30 @ 14:00 – 16:00

De Stichting MOEd zet zich in voor mensen met vermoeidheidsklachten. Deze vermoeidheid kan het gevolg zijn van een ziekte, overbelasting (burnout) of een beperking.

Die voortdurende vermoeidheid maakt het lastig om actief aan allerlei activiteiten deel te nemen. Bijvoorbeeld omdat het tempo te hoog ligt of omdat er in grote groepen wordt gewerkt. Stichting MOEd stelt zich ten doel om juist vermoeide mensen binnen hun mogelijkheden te laten bezig zijn met lichaam en geest. En om daardoor nieuwe talenten te ontdekken en zich verder te kunnen ontplooien.

Ontwikkel je talenten!

 

Stichting MOEd organiseert activiteiten voor kleine groepen mensen (6 tot maximaal 10 ) met weinig energie, waarbij rust een essentieel onderdeel is. Je bepaalt zelf je tempo; als je tussendoor even wil liggen of juist wilt bewegen, dan kan dat. Het gaat om creatieve en ontspanningsactiviteiten zoals tekenen, schilderen, beeldhouwen, meditatie in een aangepast programma en met deskundige begeleiding. Deze activiteiten leveren immers energie op en kunnen helpen om jezelf te uiten. Ze bieden ook de mogelijkheid om je te verdiepen in je beperking en nieuwe wegen in te slaan in je persoonlijke ontwikkeling.

Met MOEd verder met vermoeidheid

Vaak is het moeilijk, om in woorden uit te leggen, hoe moe je je voelt. Creatief werken kan dan helpen om dat verlammende gevoel te uiten. Even op een andere manier bezig zijn met jezelf, kan je zelfs méér energie geven en het kan je ook laten zien wat je nog wel kunt!

Een aangepast programma

In een aangepast programma en onder begeleiding van een kunstzinnig/creatief therapeute kun je in je eigen tempo aan de slag met diverse schilder- en tekenmaterialen, klei en meer.
De bijeenkomsten beginnen met een rondje, waarin je aan de groep kunt vertellen hoe het met je is. Soms doen we een ontspanningsoefening of een visualisatie oefening voordat we creatief aan het werk gaan met een opdracht. Na afloop is er aandacht voor wat het werk bij iedereen teweeg heeft gebracht.

 

Cursussen

De cursussen die de Stichting organiseert vinden bij het mooie Centrum Bronkracht in Beekbergen 1 maal per twee weken op de woensdag. Een cursus bestaat uit 7 à 10 tweewekelijkse bijeenkomsten per half jaar. Afhankelijk van jouw inkomen vragen we een kleine bijdrage. Voor deelname aan de cursussen is geen ervaring of vooropleiding nodig.

Foto Centrum Bronkracht te Beekbergen

 

feb
7
do
Basis training “Lessen in meditatie” by Ellen Vulpen van Helenderwijs
feb 7 @ 19:30 – 22:00

Basistraining Meditatie door Ellen van Vulpen.

4 avonden training startend op donderdag 7 februari 2019…..

Mediteren hoe doe je dat, en wat is het nut er van. Mediteren een onderdeel van je leven maken geeft veel voordelen. Je kunt gaan ervaren dat waar je al zo lang naar op zoek bent dichter bij is dan je denkt. We maken hierbij gebruik van eeuwenoude Indiase voorbereidings- en concentratietechnieken uit de Raja Yoga. 

Wanneer:   Donderdagen 7/2, 21/2, 7/3, 21/3 19.30-22.00 uur

Waar:          Centrum Bronkracht, Dorpsstraat 86A Beekbergen

Prijs:            € 120

Opgave:      Ellen van Vulpen,  tel. 06-13847210

Email:         ellenvanvulpen1@gmail.com  

Website:     www.helenderwijs.net

 

feb
11
ma
Thema avond Soul Reiki Energie Ondersteuning zwangerschap/bevalling
feb 11 @ 21:00 – 21:30

Thema avonden

Ondersteuning zwangerschap/bevalling met Soul Reiki***

Elke maand stroom ik, op afstand, Soul Reiki Energie voor hulp voor een mooie bevalling. Deze hulp kan gevraagd worden door de zwangere vrouw, maar ook door hen die zich emotioneel betrokken voelen. Deze mogelijkheid is er elke maand zie agenda.

Wanneer        :  Op de tijd die wij hebben afgesproken
Waar                :  Vanuit de plek die jij prettig vindt, bijvoorbeeld vanuit je eigen huis
Kosten             :  € 15,–
Aanmelden/vragen/reacties: via ineke@soulreikienergie.nl

**** Zie ook de Agenda op de website van Centrum Bronkracht, het centrum waaraan ik verbonden ben. www.centrumbronkracht.nl

In 2019 zijn deze thema avonden  op de volgende dagen

 • 14 januari
 • 11 februari
 • 11 maart
 • 8 april
 • 6 mei
 • 3 juni
 • 1 juli
 • 12 augustus
 • 9 september
 • 7 oktober
 • 4 november
 • 2 december

Soul Reiki en zwangerschap
Deze avonden stroom ik Soul Reiki Energie speciaal voor hulp gericht op een mooie bevalling. Deze mogelijkheid is ontstaan na de volgende ervaring.

Voorbeeld hulpvraag in relatie tot zwangerschap
Iemand vertelde mij dat een aanstaande moeder mijn hulp wenste bij haar bevalling. Haar kindje lag plotseling de laatste weken over dwars. Waardoor, tot grote teleurstelling van de moeder, er een kleine kans was op een natuurlijke bevalling. Een bevalling via de keizersnede werd aannemelijker. Daar moest zij zich op voorbereiden. Dit wenste zij liever niet: langere herstelperiode, grote buikoperatie, geen intense beleving van de natuurlijke bevalling. Zou het wel gebeuren dan was ze dankbaar voor die mogelijkheid. Ik ben voor haar Soul Reiki Energie gaan stromen.

Reactie van clïent
Enige tijd na de bevalling mailde ze mij het volgende:
“Er was met de gynaecoloog afgesproken om de bevalling zo lang mogelijk uit te stellen, omdat de baby tijdens iedere controle vast en over dwars leek te liggen. Er werd in toenemende mate gesproken over de kleine kans van het natuurlijk bevallen. Op de afgesproken bevaldag zou geprobeerd worden de baby manueel te draaien. De kans van draaien was minimaal. Wanneer dit niet zou lukken. zou via de keizersnede bevallen moeten worden. Echter dit bleek niet nodig. Tot verbazing van het parate medische team bleek die nacht ervoor de baby goed gedraaid en ingedaald te liggen en kon worden over gegaan op een inleiding en een natuurlijke bevalling, waarna een gezonde baby is geboren. Voor mij was het een prachtige en onvergetelijke ervaring en ik was met enkele dagen weer op de been.
Ik vind het echt super tof wat je gaat ondernemen o.a. met mijn verhaal/beleving. Ik hoop dat je nog heel veel dames mag helpen. Ik ben je super dankbaar. Heel veel succes.”

Dus ook hier mag ik een kanaal zijn voor Soul Reki Energie
Dit noem ik een mooie bevalling. Ik kan niets garanderen! Ik ben slechts een kanaal tussen de aanstaande moeder en haar kindje(s) en onze helpers, hoe je ze ook wenst te noemen: God, Kosmos, “iets”, Goddelijke Wereld, het Hogere, …… Dit accepteren is niet altijd makkelijk. Alternatieve zorg kan in deze reguliere zorg ondersteunen, niet vervangen. Je mag positief blijven denken totdat het tegendeel bewezen is. We kunnen niet afdwingen, wel liefdevol en met vertrouwen vragen. Als dat met meerderen tegelijk kan, waardoor de energie krachtiger wordt, waarom die mogelijkheid dan niet eens proberen?

 • Wat doe je die avond tussen 21.00 – 21.30 uur?
 • Zoek een rustige plek waar jij je goed voelt.
 • Je mag gaan liggen of rechtop zitten, zodat de energie die ik voor je vraag, goed door je heen kan stromen.
 • Als je zit, mag je je voeten op de vloer plaatsen voor een goede aarding/gronding.
 • Als je wenst mag je je handen op je kindje houden en zeggen dat je heel veel van hem/haar houdt en dat zij/hij welkom is. Dat jullie er samen een mooie bevalling van gaan maken.
 • Je geeft het einde van jouw behandeling aan door je helpers te bedanken voor hun hulp. Je mag hen vragen bij je te blijven tot na de bevalling.
 • Het maakt niet uit hoe kort of lang je dit doet, zolang het voor jou maar goed voelt.
 • Ben je in slaap gevallen? Ook niet erg. Doe enkel wat jij prettig vindt!
  Komt het je toch niet uit, denk er dan even aan. Misschien vind je het fijn om een kaarsje aan te steken met deze gedachte.

Niet zwanger en toch ondersteunen?
Ben jijzelf niet zwanger maar ben je liefdevol verbonden met een aanstaande moeder of ben jij de aanstaande vader, dan mag je ook mee doen. Je concentreert je dan op de aanstaande moeder en haar kindje(s). Ben je de aanstaande overgrootmoeder en mag je in het verzorgingshuis geen kaarsje branden, dan kun je een kaarsje met een batterij nemen.

 

Tenslotte                                                                                                                                Wil je me laten weten hoe je de behandeling ervaren hebt, opdat ik zo zuiver  mogelijk kan blijven werken?

 • Heb je vragen?
 • Denk je na jouw behandeling, na verloop van tijd, nog eens aan deze behandeling? wil je me dan laten weten hoe je het hebt ervareN
 • Ik kijk uit naar je mailtje en ben je er zeer dankbaar voor, (ineke@soulreikienergie.nl)

Aanvraag per e-mail: ineke@soulreikienergie.nl

Ik wens dat mijn klavertje4 zowel jou net zo veel geluk als mij mag brengen.

Alle goeds,

Ineke

 

 

 

 

feb
13
wo
Creativiteit middag Stichting MOEd
feb 13 @ 14:00 – 16:00

De Stichting MOEd zet zich in voor mensen met vermoeidheidsklachten. Deze vermoeidheid kan het gevolg zijn van een ziekte, overbelasting (burnout) of een beperking.

Die voortdurende vermoeidheid maakt het lastig om actief aan allerlei activiteiten deel te nemen. Bijvoorbeeld omdat het tempo te hoog ligt of omdat er in grote groepen wordt gewerkt. Stichting MOEd stelt zich ten doel om juist vermoeide mensen binnen hun mogelijkheden te laten bezig zijn met lichaam en geest. En om daardoor nieuwe talenten te ontdekken en zich verder te kunnen ontplooien.

Ontwikkel je talenten!

 

Stichting MOEd organiseert activiteiten voor kleine groepen mensen (6 tot maximaal 10 ) met weinig energie, waarbij rust een essentieel onderdeel is. Je bepaalt zelf je tempo; als je tussendoor even wil liggen of juist wilt bewegen, dan kan dat. Het gaat om creatieve en ontspanningsactiviteiten zoals tekenen, schilderen, beeldhouwen, meditatie in een aangepast programma en met deskundige begeleiding. Deze activiteiten leveren immers energie op en kunnen helpen om jezelf te uiten. Ze bieden ook de mogelijkheid om je te verdiepen in je beperking en nieuwe wegen in te slaan in je persoonlijke ontwikkeling.

Met MOEd verder met vermoeidheid

Vaak is het moeilijk, om in woorden uit te leggen, hoe moe je je voelt. Creatief werken kan dan helpen om dat verlammende gevoel te uiten. Even op een andere manier bezig zijn met jezelf, kan je zelfs méér energie geven en het kan je ook laten zien wat je nog wel kunt!

Een aangepast programma

In een aangepast programma en onder begeleiding van een kunstzinnig/creatief therapeute kun je in je eigen tempo aan de slag met diverse schilder- en tekenmaterialen, klei en meer.
De bijeenkomsten beginnen met een rondje, waarin je aan de groep kunt vertellen hoe het met je is. Soms doen we een ontspanningsoefening of een visualisatie oefening voordat we creatief aan het werk gaan met een opdracht. Na afloop is er aandacht voor wat het werk bij iedereen teweeg heeft gebracht.

 

Cursussen

De cursussen die de Stichting organiseert vinden bij het mooie Centrum Bronkracht in Beekbergen 1 maal per twee weken op de woensdag. Een cursus bestaat uit 7 à 10 tweewekelijkse bijeenkomsten per half jaar. Afhankelijk van jouw inkomen vragen we een kleine bijdrage. Voor deelname aan de cursussen is geen ervaring of vooropleiding nodig.

Foto Centrum Bronkracht te Beekbergen

 

feb
15
vr
ART OF FEMININE PRECENSE DAG TRAINING by Emmy Stelling
feb 15 hele dag

 

Deze training is voor vrouwen die nog meer in hun kracht willen staan. In hun werk en in hun relaties. 

 

Art of Feminine Presence training:
Wees krachtig en vrouwelijk. Vergroot jouw
zelfvertrouwen, authenticiteit en impact

Art of Feminine Presence is een unieke methode op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, communicatie en leiderschap. Je maakt verbinding met je innerlijke kracht en je vrouwelijkheid.

WAAROM IS DIT BELANGRIJK?
Veel vrouwen zijn verhard, ervaren stress of zijn druk in hun hoofd. Dit kan ontstaan door een volle agenda met werk/carrière, een druk sociaal leven, zorg voor anderen of soms ingrijpende ervaringen. Zij hebben een meer mannelijke rol op zich genomen en zijn losgeraakt van hun vrouwelijke essentie en aanwezigheid.
Dit heeft invloed op alle aspecten uit ons leven.  Zoals verharding of stress in ons gedrag, onze gezondheid, vervulling in ons werk, het aantrekken of behouden van een passievolle relatie, het omgaan met competitie en oordelen van onszelf en andere vrouwen.  Dit zorgt voor ontevredenheid en afreageren op onszelf, ons gezin of onze partner.

WAT IS VROUWELIJK?
De vrouwelijke essentie leeft in iedere vrouw. Het is een energetische en bekrachtigende kwaliteit die niets te maken heeft met hoe je er aan de buitenkant uitziet. Wanneer een vrouw haar innerlijke kracht, haar sensualiteit en seksualiteit belichaamt, hoeft zij geen krachtig personage te projecteren.  Zij word aantrekkelijk, sensueel en staat met twee benen op de grond. Als je gecentreerd bent in je vrouwelijke energie, straal je zoveel energie uit dat je het respect en de aandacht krijgt die je wilt, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

ART OF FEMININE PRESENCE bestaat uit  een aantal praktische oefeningen en een bewegingsmeditatie  waarin vele vrouwen de vrouwelijke essentie herkennen, erkennen en weer belichamen.  De oefeningen zijn toegankelijk en eenvoudig toe te passen in je dagelijks leven.

IN DE ART OF FEMININE PRESENCE TRAINING LEER JE HOE :

 • Je een fysieke en energetische aanwezigheid ontwikkelt waarmee je de aandacht trekt die je wilt: in je werk en in je relatie
 • Je meer ontspannen kan voelen met je sensualiteit en het ontvangen van positieve aandacht
 • Je met meer gemak jouw grenzen helder aangeeft bij andere mensen
 • Je verbinding maakt met je innerlijke basis en de meest aantrekkelijke kracht in jezelf, jouw vrouwelijke essentie
 • Een krachtige bewegingsmeditatie je helpt om altijd rust en liefde te voelen, zelfs in lastige periodes van stress of verdriet
 • Je meer passie in je leven kunt ervaren, vooral in je liefdesleven
 • Je kunt vertrouwen op jouw intuïtie en tegelijkertijd jouw wijsheid volgt om dingen met gemak te realiseren in plaats van te pushen om te laten gebeuren
 •  Je toegang hebt tot jouw eindeloze creatiekracht
 • Je meer zelfvertrouwen voelt en elke ruimte stralend binnenloopt


Emmy Stelling
werkt sinds 2013 als coach en gelicenseerd Art of Feminine Presence teacher.  Door haar levenslessen op relationeel vlak , haar carrière gerichte levensperiode en een periode van seksueel trauma als jonge vrouw,  een plek te geven, werkt zij ook vanuit haar persoonlijke ervaringen.  Het weer in beheer nemen van de vrouwelijke essentie is er een van.  Het geeft haar innerlijk leiderschap, zelfvertrouwen, vitaliteit en levensvreugde.

 

Datum: 15 februari 2019 (10.00 – 17.30 uur, inloop vanaf 9.30 uur)
Kosten 198 euro per persoon, inclusief b.t.w. Koffie, thee, lekkers en lunch zijn inbegrepen. Aanmelden per email: info@vrouwenessentie.nl

Voor meer informatie kijk op de website: www.vrouwenessentie.nl
of neem contact met mij op info@vrouwenessentie.nl /  tel. 06 – 13431562

Je kunt bij mij ook terecht voor training en individuele coaching.

Je bent van harte welkom.

Hartelijke groet,

Emmy Stelling

feb
21
do
Basis training “Lessen in meditatie” by Ellen Vulpen van Helenderwijs
feb 21 @ 19:30 – 22:00

Basistraining Meditatie door Ellen van Vulpen.

4 avonden training startend op donderdag 7 februari 2019…..

Mediteren hoe doe je dat, en wat is het nut er van. Mediteren een onderdeel van je leven maken geeft veel voordelen. Je kunt gaan ervaren dat waar je al zo lang naar op zoek bent dichter bij is dan je denkt. We maken hierbij gebruik van eeuwenoude Indiase voorbereidings- en concentratietechnieken uit de Raja Yoga. 

Wanneer:   Donderdagen 7/2, 21/2, 7/3, 21/3 19.30-22.00 uur

Waar:          Centrum Bronkracht, Dorpsstraat 86A Beekbergen

Prijs:            € 120

Opgave:      Ellen van Vulpen,  tel. 06-13847210

Email:         ellenvanvulpen1@gmail.com  

Website:     www.helenderwijs.net

 

feb
25
ma
Thema avond Soul Reiki Energie voor Liefde en Vrede in de Wereld en Zuivering van onze Aarde.
feb 25 @ 21:00 – 21:30

 

Thema avonden ondersteuning voor Liefde en Vrede in de wereld en

Zuivering van onze aarde

Thema avonden zijn op afstand van 21.oo tot 21.30 uur.

 

 

 

In 2019 op de volgende dagen

 • 28 januari
 • 25 februari
 • 25 maart
 • 22 april
 • 20 mei
 • 17 juni
 • 15 juli
 • 26 augustus
 • 23 september
 • 21 oktober
 • 18 november
 • 16 december

Elke maand  stroom ik, op afstand, Soul Reiki Energie voor liefde en vrede in de wereld en zuivering van onze aarde.

Deze mogelijkheid is er elke maand

** Zie ook de Agenda op mijn eigen website website van Centrum Bronkracht, het centrum waaraan ik verbonden ben.

www.centrumbronkracht.nl 

en/of mijn eigen website:

Website Ineke

Op deze avond stroom ik Soul Reiki Energie voor liefde en vrede in heel de wereld en voor zuivering van onze aarde. Wat is het mooi als je je betrokken voelt op deze wijze.

Denk jij “Daar wil ik aan mee doen.” Dat kan. Heel graag zelfs.

Door jouw goede wil kan ik mijn Soul Reiki Energie laten stromen.

Samen staan we sterk! Ik kan niets garanderen! Ik ben slechts een kanaal tussen ons en onze helpers, hoe je ze ook wenst te noemen: God, de Kosmos, “iets”, de Goddelijke Wereld, het Hogere, …… Dit accepteren is niet altijd makkelijk. Je mag positief blijven denken totdat het tegendeel bewezen is. We kunnen niet afdwingen, wel liefdevol en vol vertrouwen vragen. Als dat met meerderen tegelijk kan, waardoor de energie krachtiger wordt, waarom die mogelijkheid dan niet eens proberen?

Wanneer        :  Op de tijd die wij hebben afgesproken

Waar               :  Vanuit de plek die jij prettig vindt, bijvoorbeeld vanuit je eigen huis

Kosteloos      :  Als je wenst, mag je een vrije gift overmaken aan het goede doel dat ik steun: de armsten in de wereld via mijn vriendin Lambertine. Zij is missiezuster van St. Petrus Claver,

Bouillonstraat 4, 6211 LH Maastricht. ING Bank: NL47 INGB 0001 0415 36. o.v.v. Ineke Soul Reiki

Momenteel werkt zuster Lambertine in Rome. Zij ziet toe op ontvangen giften en beoordeelt de aanvragen voor Afrika.

Zo heb ik ervaren, dat elk bedrag, hoe klein ook, naar de armsten gaat. Het hoeft niet, maar het mag wel. Heel hartelijk dank!

Aanmelden/vragen/reacties: ineke@soulreikienergie.nl.

** Zie ook de Agenda op de website van Centrum Bronkracht, het centrum waaraan ik verbonden ben. www.centrumbronkracht.nl

 Wat doe je die avond tussen 21.00-21.30 uur?

 • Zoek een rustige plek waar jij je goed voelt.
 • Je mag gaan liggen of rechtop zitten, zodat de energie die ik vraag, goed door jou heen kan stromen en door heel de mensheid en aarde.
 • Als je zit, mag je je voeten op de vloer plaatsen voor een goede aarding/gronding.
 • Je geeft het einde van jouw behandeling aan door je helpers te bedanken voor hun hulp en hen te vragen het voort te zetten, nu wij ermee stoppen.
 • Het maakt niet uit hoe kort of lang je dit doet, zolang het voor jou maar goed voelt.
 • Ben je in slaap gevallen? Ook niet erg. Doe enkel wat jij prettig vindt!
 • Komt het je toch niet uit, denk er dan even aan.
 • Misschien vind je het fijn om een kaarsje aan te steken met deze gedachte.
 • Mag je geen kaarsje aansteken omdat je b.v. in een verzorgingshuis bent, dan kun je een kaarsje met een batterij gebruiken.

Tenslotte  

Wil je me laten weten hoe je de thema avond hebt ervaren, opdat ik zo zuiver mogelijk kan blijven werken?

Heb je vragen?….Laat het me weten via mijn e-mail: ineke@soulreikienergie.nl

Ik wens dat mijn klavertje4 zowel jou als mij,

heel de mensheid en aarde, geluk brengt.

 

Alle goeds,

Ineke

 

 

 

Ineke Koeleman

E-mail: ineke@soulreikienergie.nl


Website: website van soulreikienergie

Tel. 06-42358842 op werkdagen na 19.00 uur

C.A.T. registratie & verbonden aan Centrum Bronkracht te Beekbergen

feb
27
wo
Creativiteit middag Stichting MOEd
feb 27 @ 14:00 – 16:00

De Stichting MOEd zet zich in voor mensen met vermoeidheidsklachten. Deze vermoeidheid kan het gevolg zijn van een ziekte, overbelasting (burnout) of een beperking.

Die voortdurende vermoeidheid maakt het lastig om actief aan allerlei activiteiten deel te nemen. Bijvoorbeeld omdat het tempo te hoog ligt of omdat er in grote groepen wordt gewerkt. Stichting MOEd stelt zich ten doel om juist vermoeide mensen binnen hun mogelijkheden te laten bezig zijn met lichaam en geest. En om daardoor nieuwe talenten te ontdekken en zich verder te kunnen ontplooien.

Ontwikkel je talenten!

 

Stichting MOEd organiseert activiteiten voor kleine groepen mensen (6 tot maximaal 10 ) met weinig energie, waarbij rust een essentieel onderdeel is. Je bepaalt zelf je tempo; als je tussendoor even wil liggen of juist wilt bewegen, dan kan dat. Het gaat om creatieve en ontspanningsactiviteiten zoals tekenen, schilderen, beeldhouwen, meditatie in een aangepast programma en met deskundige begeleiding. Deze activiteiten leveren immers energie op en kunnen helpen om jezelf te uiten. Ze bieden ook de mogelijkheid om je te verdiepen in je beperking en nieuwe wegen in te slaan in je persoonlijke ontwikkeling.

Met MOEd verder met vermoeidheid

Vaak is het moeilijk, om in woorden uit te leggen, hoe moe je je voelt. Creatief werken kan dan helpen om dat verlammende gevoel te uiten. Even op een andere manier bezig zijn met jezelf, kan je zelfs méér energie geven en het kan je ook laten zien wat je nog wel kunt!

Een aangepast programma

In een aangepast programma en onder begeleiding van een kunstzinnig/creatief therapeute kun je in je eigen tempo aan de slag met diverse schilder- en tekenmaterialen, klei en meer.
De bijeenkomsten beginnen met een rondje, waarin je aan de groep kunt vertellen hoe het met je is. Soms doen we een ontspanningsoefening of een visualisatie oefening voordat we creatief aan het werk gaan met een opdracht. Na afloop is er aandacht voor wat het werk bij iedereen teweeg heeft gebracht.

 

Cursussen

De cursussen die de Stichting organiseert vinden bij het mooie Centrum Bronkracht in Beekbergen 1 maal per twee weken op de woensdag. Een cursus bestaat uit 7 à 10 tweewekelijkse bijeenkomsten per half jaar. Afhankelijk van jouw inkomen vragen we een kleine bijdrage. Voor deelname aan de cursussen is geen ervaring of vooropleiding nodig.

Foto Centrum Bronkracht te Beekbergen

 

mrt
7
do
Basis training “Lessen in meditatie” by Ellen Vulpen van Helenderwijs
mrt 7 @ 19:30 – 22:00

Basistraining Meditatie door Ellen van Vulpen.

4 avonden training startend op donderdag 7 februari 2019…..

Mediteren hoe doe je dat, en wat is het nut er van. Mediteren een onderdeel van je leven maken geeft veel voordelen. Je kunt gaan ervaren dat waar je al zo lang naar op zoek bent dichter bij is dan je denkt. We maken hierbij gebruik van eeuwenoude Indiase voorbereidings- en concentratietechnieken uit de Raja Yoga. 

Wanneer:   Donderdagen 7/2, 21/2, 7/3, 21/3 19.30-22.00 uur

Waar:          Centrum Bronkracht, Dorpsstraat 86A Beekbergen

Prijs:            € 120

Opgave:      Ellen van Vulpen,  tel. 06-13847210

Email:         ellenvanvulpen1@gmail.com  

Website:     www.helenderwijs.net