Activiteitenkalender

mei
26
za
Opleiding Soul Body Fusion practitionar
mei 26 @ 09:30 – 17:00

Workshop / Training

SOUL BODY FUSION®

 

Workshop en Training SOUL BODY FUSION op zaterdag 26 mei ’18 bij Centrum Bronkracht.

Afgelopen jaren heeft Arno van Dijk de training Soul Body Fusion aangeboden bij Centrum Bronkracht. Dit was een doorslaand succes voor onze gasten en voor Arno zelf.

Arno van Dijk geeft als erkend Soul Body Fusion trainer de opleiding tot Soul Body Fusion practitioner inclusief een internationaal erkend certificaat. (geldt ook als studiepunten voor o.a. BATC therapeuten). Deze bijzondere techniek is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS. 

Met de Soul Body Fusion techniek wordt de energie van je Hogere Zelf (vaak Ziel genoemd) meer verbonden wordt met jouw lichaam. Deze ‘versmelting’ (fusion) van Hoger Zelf en lichaam zorgt voor veel positieve veranderingen in je leven. Soul Body Fusion sessies kun je aanbieden aan volwassenen én (nieuwetijdse)kinderen. De training is geschikt voor een ieder, of je nu ervaring hebt als coach/therapeut of geen ervaring. Iedereen kan het leren.

Tijdens deze opleidingsdag (zaterdag 26 mei) krijg je uiteraard zelf ook een Soul Body Fusion sessie aangeboden, zodat jouw Hogere Zelf meer verbonden wordt met jouw lichaam.

Ook leer je ook hoe je zelf Soul Body Fusion kan uitvoeren en kan aanbieden.

Als cadeau voor jezelf leer je hoe je Soul Body Fusion op jezelf kan toepassen.  Zo kun je een fijner leven krijgen!  Er is nog plaats en je bent van welkom…….Kijk voor meer info op www.urpichai.nl/workshops/ of de website van Centrum Bronkracht.

Je kan je opgeven bij: Arno van Dijk info@urpichai.nl. Maar uiteraard ook bij Centrum Bronkracht.

Warme groet,
Arno van Dijk
Soul Body Fusion® teacher, energetisch coach & Reiki Master
06-54 797 322

 

 

mei
29
di
3e Mindfulness training (Groep 2018-C)
mei 29 @ 20:02 – 21:02

 • Wekelijkse training (8 maal) vanaf maandagavond 16 april 2018 en verder op de dinsdagen 24 april, 8, 15, 22 en 29 mei, 5 en 12 juni. Tijd: 19.30-21.45 uur

Mindfulness betekent op een bepaalde manier aandacht geven: (doel)bewust, in het huidige moment en zonder te oordelen.

Drukte……. Stress……… spanning……. of onrust…..? Rust…… voor jezelf vinden in een hectische tijd…….?

Vanaf dinsdag 8 januari 2018 zijn er weer Mindfulnesstrainingen bij Centrum Bronkracht. (8 wekelijkse bijeenkomsten.

Deze training worden voor Seetrue mindfulnesstrainingen verzorgt door de ervaren psycholoog en trainer Edith Moorman van Capriolo Coaching. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Ook zijn er trainingen op maat.


Aanmelden kan via:

Vergoedingen:  Vanwege het opleidingsniveau en haar erkenning als psycholoog/mindfulnesstrainer vergoeden veel zorgverzekeraars vanuit het basis pakket (deel)kosten van de training. Edith is graag bereid u hierover te woord te staan.

Toelichting over Mindfulness:  De laatste jaren heeft een toegenomen hoeveelheid onderzoeksresultaten een opeenstapeling van bewijs opgeleverd voor de heilzame effecten van Mindfulness op het omgaan met stress, depressie, pijn en ziekte. Door de successen die ermee worden behaald is Mindfulness inmiddels ook doorgedrongen bij het grotere publiek.

Mindfulness helpt ons om te gaan met de continue veranderingen en stress in ons leven. Je ontwikkelt hiermee de mentale veerkracht om goed te schakelen tussen actie en stil te staan bij waar je mee bezig bent. Het helpt om je leven te aanvaarden als een (veranderings)proces en om een actieve, nieuwsgierige, flexibele en open houding te ontwikkelen. Je leert je te richten op het enige moment in het leven dat we bezitten: het NU, omdat het verleden voorbij is en de toekomst nog niet is aangebroken.

Mindfulness gaat over “wakker” worden en ons bewust te zijn van de volheid van elk moment van het leven. Door mindfulness ontstaat op den duur een toestand van meer vredigheid, acceptatie en mildheid, waardoor allerlei aspecten van je leven op kunnen verbeteren. Overigens is het geen wondermiddel: pijn, verdriet, teleurstellingen, problemen en onzekerheden nu eenmaal bij het leven. We zijn niet in staat ons leven volledig te beheersen en stress is zo oud als de mensheid zelf. Mindfulness lost onze problemen en stress niet op, maar leert ons om er op een andere manier mee omgaan.

 

mei
30
wo
Creativiteit middag Stichting MOEd
mei 30 @ 14:00 – 16:00

De Stichting MOEd zet zich in voor mensen met vermoeidheidsklachten. Deze vermoeidheid kan het gevolg zijn van een ziekte, overbelasting (burnout) of een beperking.

Die voortdurende vermoeidheid maakt het lastig om actief aan allerlei activiteiten deel te nemen. Bijvoorbeeld omdat het tempo te hoog ligt of omdat er in grote groepen wordt gewerkt. Stichting MOEd stelt zich ten doel om juist vermoeide mensen binnen hun mogelijkheden te laten bezig zijn met lichaam en geest. En om daardoor nieuwe talenten te ontdekken en zich verder te kunnen ontplooien.

Ontwikkel je talenten!

 

Stichting MOEd organiseert activiteiten voor kleine groepen mensen (6 tot maximaal 10 ) met weinig energie, waarbij rust een essentieel onderdeel is. Je bepaalt zelf je tempo; als je tussendoor even wil liggen of juist wilt bewegen, dan kan dat. Het gaat om creatieve en ontspanningsactiviteiten zoals tekenen, schilderen, beeldhouwen, meditatie in een aangepast programma en met deskundige begeleiding. Deze activiteiten leveren immers energie op en kunnen helpen om jezelf te uiten. Ze bieden ook de mogelijkheid om je te verdiepen in je beperking en nieuwe wegen in te slaan in je persoonlijke ontwikkeling.

Met MOEd verder met vermoeidheid

Vaak is het moeilijk, om in woorden uit te leggen, hoe moe je je voelt. Creatief werken kan dan helpen om dat verlammende gevoel te uiten. Even op een andere manier bezig zijn met jezelf, kan je zelfs méér energie geven en het kan je ook laten zien wat je nog wel kunt!

Een aangepast programma

In een aangepast programma en onder begeleiding van een kunstzinnig/creatief therapeute kun je in je eigen tempo aan de slag met diverse schilder- en tekenmaterialen, klei en meer.
De bijeenkomsten beginnen met een rondje, waarin je aan de groep kunt vertellen hoe het met je is. Soms doen we een ontspanningsoefening of een visualisatie oefening voordat we creatief aan het werk gaan met een opdracht. Na afloop is er aandacht voor wat het werk bij iedereen teweeg heeft gebracht.

 

Cursussen

De cursussen die de Stichting organiseert vinden bij het mooie Centrum Bronkracht in Beekbergen 1 maal per twee weken op de woensdag. Een cursus bestaat uit 7 à 10 tweewekelijkse bijeenkomsten per half jaar. Afhankelijk van jouw inkomen vragen we een kleine bijdrage. Voor deelname aan de cursussen is geen ervaring of vooropleiding nodig.

Foto Centrum Bronkracht te Beekbergen

 

jun
2
za
Dag Workshop Let it Flow door Hannie van Essen
jun 2 @ 10:00 – 16:00

Vanuit je gevoel leven is niet gebruikelijk. We hollen maar door en nemen vaak niet eens de tijd om te ontbijten. Ons gezin vraagt veel, ons werk vraagt veel en onze sociale kring willen we ook nog graag bijhouden.

We zorgen zo goed voor alles maar aan onszelf komen we niet meer toe. We zijn niet meer gewend om af en toe eens stil te staan. Stilstaan bij ons gevoel, aan wat we nu eigenlijk willen. We staan ook niet meer stil bij onze emoties, slikken een keer en gaan weer door. Nou ja, blijheid, vrolijkheid e.d. kan nog wel. Maar verder gaat veel op de automatische piloot. Ondertussen draait de wereld van vandaag gaat razend snel aan ons voorbij. Het digitale tijdperk brengt veel goeds maar heeft zeker ook nadelen. Onze aandachtboog wordt door alle schermpjes van PC, laptop en mobiel steeds korter. Als iets niet bevalt of we begrijpen het niet, scrollen we al snel door naar het volgende. Informatie komt niet echt meer naar binnen bij wie we werkelijk zijn. Het blijft rondhangen in ons hoofd en bouwt daar steeds meer druk, stress en gejaagdheid op. Daar komt de druk van ons werk, ons gezin en sociale verplichtingen nog bij.

Hoe anders zou je leven eruit zien als je al dat moeten kunt vervangen door mogen. Als je wat vaker de rust neemt om naar binnen te gaan. Gewoon om te kijken wat er van binnen gebeurt. Om te kijken of al je energie centrums (chakra’s) nog meedoen. Om contact te maken met het energiecentrum waar je gevoel, je creativiteit en seksualiteit woont. De Bron van alle beweging en uiting met gevoel. Als je (bijna) alles met plezier en liefde kunt doen. Als je meer kunt leven vanuit het nu in plaats van al die zaken die jij nog zo nodig moet doen. Zou je dan nog steeds dezelfde keuzes maken en leven op de automatische piloot?

Mijn naam is Hannie van Essen, Shiatsu en massage therapeut. Door mijn jarenlange werkervaringen in de zorg en mijn persoonlijke ervaringen, weet ik hoe enorm belangrijk leven vanuit je gevoel is. Ik ben opgegroeid binnen een gezin waar weinig tot geen ruimte was voor gevoel, aanraking of emotie. Geheel volgens de tijdsgeest. Als gevoelig kind en puber heb ik mezelf hierdoor meer dan eens in uiterst moeilijke situaties gebracht.

Ik heb  gesprektherapie gedaan om dichter bij mijn gevoel te komen. Het bracht me niet ver genoeg in de verwerking. Alles wat je meemaakt maakt ook een herinneringsplekje in je lijf. Pas toen ik lichaamstherapie ging doen kon het lichamelijk ook worden getransformeerd. Mijn opleidingen hebben mij laten kennis maken met mijn gevoelscentrum. Het ont-moeten en gevoel laten stromen is voor mij een thuiskomen bij mezelf. Rust en innerlijk weten. Het onvoorwaardelijk liefhebben van mezelf, het kunnen toetsen of iets goed voor me is maakt mijn leven zoveel voller en rijker. Meer in balans.

Als dit voor jou herkenbaar is wil ik je heel graag uitnodigen om mee te gaan naar waar je gevoel woont. Het maakt het een stuk makkelijker om al die info te filteren en de stress, druk en gejaagdheid van de dag los te laten. In contact met je gevoelscentrum heb je meer aandacht voor wat er voor jou als mens toedoet. Leven waarin gevoel weer mee mag doen, door te zakken in je lijf. De uitkomst is meer in balans want voor ons allen geldt:

  The only balance that matters is your own.

Programma dagworkshop zaterdag 2 juni 2018

10.00 uur          Ontvangst en kennismaken

10.30 uur          Chakra meditatie & loslaten wat jou niet meer dient

11.00 uur          Schrijfopdracht

11.30 uur          Pauze en bespreken

12.00 uur          Verzamelwandeling

13.15 uur          Lunch

14.00 uur          Verzamel objecten bespreken en bundelen

14.45 uur          Afstemmen op je gevoelscentrum en zelfmassage

15.20 uur          Pauze

15.35 uur          Loslaten van de gebundelde verzameling

16.00 uur          Einde workshop

 

Wanneer:       Zaterdag 2 juni 2018.

Locatie:          Centrum Bronkracht, Dorpstraat 86a 7326AX Beekbergen                                                 (Gemeente Apeldoorn)

Hannie van Essen
06-55687331
hannie@hannievanessen.nl

Jouw investering: €111,- inclusief BTW Het enige wat je mee hoeft te nemen is jezelf, voor de rest wordt gezorgd.

Bij opgave kom je op de wachtlijst, nadat je investering in jezelf is ontvangen kom je op de deelnemerslijst. Ik ont-moet je graag.

jun
3
zo
Zondag meditatie Tunka Maya Corien van Vliet
jun 3 @ 14:00 – 17:00

 

 

ZONDAG (MIDDAG) MEDITATIE…….  3 juni 2018

Tijdens deze middag zullen we de tempel van de Lemuriaanse healing betreden, de tempel waar het energetische Lemuriaanse veld is geconcentreerd. Stap voor stap zal de energie ons meenemen, uitlijnen en verbinden om uiteindelijk op het platform van kosmische healing plaats te nemen.

Het wordt weer een prachtige middag, die uit twee meditaties zal bestaan. We zullen reizen, voelen, ervaren en verbinden. Door ons open te stellen zullen we de 111 treden naar de tempel mogen bestijgen, om ons te verbinden met het Lemuriaanse eenheidsveld om uiteindelijk het veld te verbinden met onszelf en de aarde.

De middag zal plaatsvinden in centrum Bronkracht te Beekbergen. Bijdrage is € 20 per persoon.
14.00 tot 17.00
Voor aanmelden of meer informatie: info@tunkamaya.com

Je kan je opgeven bij Corien van Vliet van Tunka Maya en de mensen van Centrum Bronkracht

foto van Corien van Vliet.

 

jun
5
di
3e Mindfulness training (Groep 2018-C)
jun 5 @ 20:02 – 21:02

 • Wekelijkse training (8 maal) vanaf maandagavond 16 april 2018 en verder op de dinsdagen 24 april, 8, 15, 22 en 29 mei, 5 en 12 juni. Tijd: 19.30-21.45 uur

Mindfulness betekent op een bepaalde manier aandacht geven: (doel)bewust, in het huidige moment en zonder te oordelen.

Drukte……. Stress……… spanning……. of onrust…..? Rust…… voor jezelf vinden in een hectische tijd…….?

Vanaf dinsdag 8 januari 2018 zijn er weer Mindfulnesstrainingen bij Centrum Bronkracht. (8 wekelijkse bijeenkomsten.

Deze training worden voor Seetrue mindfulnesstrainingen verzorgt door de ervaren psycholoog en trainer Edith Moorman van Capriolo Coaching. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Ook zijn er trainingen op maat.


Aanmelden kan via:

Vergoedingen:  Vanwege het opleidingsniveau en haar erkenning als psycholoog/mindfulnesstrainer vergoeden veel zorgverzekeraars vanuit het basis pakket (deel)kosten van de training. Edith is graag bereid u hierover te woord te staan.

Toelichting over Mindfulness:  De laatste jaren heeft een toegenomen hoeveelheid onderzoeksresultaten een opeenstapeling van bewijs opgeleverd voor de heilzame effecten van Mindfulness op het omgaan met stress, depressie, pijn en ziekte. Door de successen die ermee worden behaald is Mindfulness inmiddels ook doorgedrongen bij het grotere publiek.

Mindfulness helpt ons om te gaan met de continue veranderingen en stress in ons leven. Je ontwikkelt hiermee de mentale veerkracht om goed te schakelen tussen actie en stil te staan bij waar je mee bezig bent. Het helpt om je leven te aanvaarden als een (veranderings)proces en om een actieve, nieuwsgierige, flexibele en open houding te ontwikkelen. Je leert je te richten op het enige moment in het leven dat we bezitten: het NU, omdat het verleden voorbij is en de toekomst nog niet is aangebroken.

Mindfulness gaat over “wakker” worden en ons bewust te zijn van de volheid van elk moment van het leven. Door mindfulness ontstaat op den duur een toestand van meer vredigheid, acceptatie en mildheid, waardoor allerlei aspecten van je leven op kunnen verbeteren. Overigens is het geen wondermiddel: pijn, verdriet, teleurstellingen, problemen en onzekerheden nu eenmaal bij het leven. We zijn niet in staat ons leven volledig te beheersen en stress is zo oud als de mensheid zelf. Mindfulness lost onze problemen en stress niet op, maar leert ons om er op een andere manier mee omgaan.

 

jun
7
do
Thema avond Ondersteuning zwangerschap/bevalling met Soul Reiki
jun 7 @ 21:00 – 21:30

Maandelijkse Thema avonden

Ondersteuning zwangerschap/bevalling met Soul Reiki***

Elke maand (voor het eerst op donderdagavond 5 april 2018 van 21.00-21.30 uur) stroom ik, op afstand, Soul Reiki Energie voor hulp voor een mooie bevalling. Deze hulp kan gevraagd worden door de zwangere vrouw, maar ook door hen die zich emotioneel betrokken voelen. Deze mogelijkheid is er elke maand zie agenda.

Wanneer        :  Op de tijd die wij hebben afgesproken
Waar              :  Vanuit de plek die jij prettig vindt, bijvoorbeeld vanuit je eigen huis
Kosten            :  € 15,–
Aanmelden/vragen/reacties: via inekesoulreiki@gmail.com

**** Zie ook de Agenda op de website van Centrum Bronkracht, het centrum waaraan ik verbonden ben. www.centrumbronracht.nl

Soul Reiki en zwangerschap
Deze avonden stroom ik Soul Reiki Energie speciaal voor hulp gericht op een mooie bevalling. Deze mogelijkheid is ontstaan na de volgende ervaring.

Voorbeeld hulpvraag in relatie tot zwangerschap
Iemand vertelde mij dat een aanstaande moeder mijn hulp wenste bij haar bevalling. Haar kindje lag plotseling de laatste weken over dwars. Waardoor, tot grote teleurstelling van de moeder, er een kleine kans was op een natuurlijke bevalling. Een bevalling via de keizersnede werd aannemelijker. Daar moest zij zich op voorbereiden. Dit wenste zij liever niet: langere herstelperiode, grote buikoperatie, geen intense beleving van de natuurlijke bevalling. Zou het wel gebeuren dan was ze dankbaar voor die mogelijkheid. Ik ben voor haar Soul Reiki Energie gaan stromen.

Reactie van clïent
Enige tijd na de bevalling mailde ze mij het volgende:
“Er was met de gynaecoloog afgesproken om de bevalling zo lang mogelijk uit te stellen, omdat de baby tijdens iedere controle vast en over dwars leek te liggen. Er werd in toenemende mate gesproken over de kleine kans van het natuurlijk bevallen. Op de afgesproken bevaldag zou geprobeerd worden de baby manueel te draaien. De kans van draaien was minimaal. Wanneer dit niet zou lukken. zou via de keizersnede bevallen moeten worden. Echter dit bleek niet nodig. Tot verbazing van het parate medische team bleek die nacht ervoor de baby goed gedraaid en ingedaald te liggen en kon worden over gegaan op een inleiding en een natuurlijke bevalling, waarna een gezonde baby is geboren. Voor mij was het een prachtige en onvergetelijke ervaring en ik was met enkele dagen weer op de been.
Ik vind het echt super tof wat je gaat ondernemen o.a. met mijn verhaal/beleving. Ik hoop dat je nog heel veel dames mag helpen. Ik ben je super dankbaar. Heel veel succes.”

Dus ook hier mag ik een kanaal zijn voor Soul Reki Energie
Dit noem ik een mooie bevalling. Ik kan niets garanderen! Ik ben slechts een kanaal tussen de aanstaande moeder en haar kindje(s) en onze helpers, hoe je ze ook wenst te noemen: God, Kosmos, “iets”, Goddelijke Wereld, het Hogere, …… Dit accepteren is niet altijd makkelijk. Alternatieve zorg kan in deze reguliere zorg ondersteunen, niet vervangen. Je mag positief blijven denken totdat het tegendeel bewezen is. We kunnen niet afdwingen, wel liefdevol en met vertrouwen vragen. Als dat met meerderen tegelijk kan, waardoor de energie krachtiger wordt, waarom die mogelijkheid dan niet eens proberen?

 • Wat doe je die avond tussen 21.00 – 21.30 uur?
 • Zoek een rustige plek waar jij je goed voelt.
 • Je mag gaan liggen of rechtop zitten, zodat de energie die ik voor je vraag, goed door je heen kan stromen.
 • Als je zit, mag je je voeten op de vloer plaatsen voor een goede aarding/gronding.
 • Als je wenst mag je je handen op je kindje houden en zeggen dat je heel veel van hem/haar houdt en dat zij/hij welkom is. Dat jullie er samen een mooie bevalling van gaan maken.
 • Je geeft het einde van jouw behandeling aan door je helpers te bedanken voor hun hulp. Je mag hen vragen bij je te blijven tot na de bevalling.
 • Het maakt niet uit hoe kort of lang je dit doet, zolang het voor jou maar goed voelt.
 • Ben je in slaap gevallen? Ook niet erg. Doe enkel wat jij prettig vindt!
  Komt het je toch niet uit, denk er dan even aan. Misschien vind je het fijn om een kaarsje aan te steken met deze gedachte.

Niet zwanger en toch ondersteunen?
Ben jijzelf niet zwanger maar ben je liefdevol verbonden met een aanstaande moeder of ben jij de aanstaande vader, dan mag je ook mee doen. Je concentreert je dan op de aanstaande moeder en haar kindje(s). Ben je de aanstaande overgrootmoeder en mag je in het verzorgingshuis geen kaarsje branden, dan kun je een kaarsje met een batterij nemen.

 

Tenslotte                                                                                                                                Wil je me laten weten hoe je de behandeling ervaren hebt, opdat ik zo zuiver  mogelijk kan blijven werken?

 • Heb je vragen?
 • Denk je na jouw behandeling, na verloop van tijd, nog eens aan deze behandeling? wil je me dan laten weten hoe je het hebt ervareN
 • Ik kijk uit naar je mailtje en ben je er zeer dankbaar voor, (inekesoulreiki@gmail.com)

 

Aanvraag per e-mail: inekesoulreiki@gmail.com

Ik wens dat mijn klavertje4 zowel jou net zo veel geluk als mij mag brengen.

Alle goeds,

Ineke

 

 

 

 

jun
13
wo
Creativiteit middag Stichting MOEd
jun 13 @ 14:00 – 16:00

De Stichting MOEd zet zich in voor mensen met vermoeidheidsklachten. Deze vermoeidheid kan het gevolg zijn van een ziekte, overbelasting (burnout) of een beperking.

Die voortdurende vermoeidheid maakt het lastig om actief aan allerlei activiteiten deel te nemen. Bijvoorbeeld omdat het tempo te hoog ligt of omdat er in grote groepen wordt gewerkt. Stichting MOEd stelt zich ten doel om juist vermoeide mensen binnen hun mogelijkheden te laten bezig zijn met lichaam en geest. En om daardoor nieuwe talenten te ontdekken en zich verder te kunnen ontplooien.

Ontwikkel je talenten!

 

Stichting MOEd organiseert activiteiten voor kleine groepen mensen (6 tot maximaal 10 ) met weinig energie, waarbij rust een essentieel onderdeel is. Je bepaalt zelf je tempo; als je tussendoor even wil liggen of juist wilt bewegen, dan kan dat. Het gaat om creatieve en ontspanningsactiviteiten zoals tekenen, schilderen, beeldhouwen, meditatie in een aangepast programma en met deskundige begeleiding. Deze activiteiten leveren immers energie op en kunnen helpen om jezelf te uiten. Ze bieden ook de mogelijkheid om je te verdiepen in je beperking en nieuwe wegen in te slaan in je persoonlijke ontwikkeling.

Met MOEd verder met vermoeidheid

Vaak is het moeilijk, om in woorden uit te leggen, hoe moe je je voelt. Creatief werken kan dan helpen om dat verlammende gevoel te uiten. Even op een andere manier bezig zijn met jezelf, kan je zelfs méér energie geven en het kan je ook laten zien wat je nog wel kunt!

Een aangepast programma

In een aangepast programma en onder begeleiding van een kunstzinnig/creatief therapeute kun je in je eigen tempo aan de slag met diverse schilder- en tekenmaterialen, klei en meer.
De bijeenkomsten beginnen met een rondje, waarin je aan de groep kunt vertellen hoe het met je is. Soms doen we een ontspanningsoefening of een visualisatie oefening voordat we creatief aan het werk gaan met een opdracht. Na afloop is er aandacht voor wat het werk bij iedereen teweeg heeft gebracht.

 

Cursussen

De cursussen die de Stichting organiseert vinden bij het mooie Centrum Bronkracht in Beekbergen 1 maal per twee weken op de woensdag. Een cursus bestaat uit 7 à 10 tweewekelijkse bijeenkomsten per half jaar. Afhankelijk van jouw inkomen vragen we een kleine bijdrage. Voor deelname aan de cursussen is geen ervaring of vooropleiding nodig.

Foto Centrum Bronkracht te Beekbergen

 

jun
22
vr
Nieuw Munay KI training (2 dagen)
jun 22 @ 10:00 – jun 23 @ 16:30

Munay-ki training 

 

Let op: De Munay Ki training wordt gegeven op twee opeenvolgende dagen! vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni 2018

Er zijn  nog 2 plaatsen vrij!

Munay-ki is de kracht van ‘ik hou van je zoals je bent’ en is een inwijdingsritueel van de wijze medicijnmannen uit oude culturen in Amerika die terug gaat tot 30.000 jaar geleden. Het omhelst 9 stappen vanuit een uniek krachtveld om onze oude wonden te helen uit ons verleden, onze kindertijd en die van onze voorouders.

Dit inwijdingsritueel bevat de grote kennis en wijsheid van deze Earth Keepers als hoeders van Moeder Aarde. Als je het inwijdingsritueel ziet als software, dan ontvang je vele lichtcodes, kennis en inzichten in je fijnstoffelijk lichaam (je lichtveld als lichtwerker) waarmee je met je hardware, je stoffelijke fysieke lichaam, mee aan de slag kunt.

De energiefrequentie waarmee gewerkt wordt en de healing, lichtcodes en kennis die je meekrijgt is uniek te noemen. Het vergroot je lichtveld, transformeert je leven, verhoogt de frequentie van je licht DNA en geeft een verankering van je manifestatie als lichtwezen en lichtwerker.

Wil je meer weten over deze training cq inwijdingsritueel in de Munay-ki? Stuur me dan een e-mail en ik geef je dan aanvullende informatie hierover.

Data: vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2018
Kosten: 195 euro per persoon incl. 21% BTW, koffie/thee, lunch

jun
27
wo
Creativiteit middag Stichting MOEd
jun 27 @ 14:00 – 16:00

De Stichting MOEd zet zich in voor mensen met vermoeidheidsklachten. Deze vermoeidheid kan het gevolg zijn van een ziekte, overbelasting (burnout) of een beperking.

Die voortdurende vermoeidheid maakt het lastig om actief aan allerlei activiteiten deel te nemen. Bijvoorbeeld omdat het tempo te hoog ligt of omdat er in grote groepen wordt gewerkt. Stichting MOEd stelt zich ten doel om juist vermoeide mensen binnen hun mogelijkheden te laten bezig zijn met lichaam en geest. En om daardoor nieuwe talenten te ontdekken en zich verder te kunnen ontplooien.

Ontwikkel je talenten!

 

Stichting MOEd organiseert activiteiten voor kleine groepen mensen (6 tot maximaal 10 ) met weinig energie, waarbij rust een essentieel onderdeel is. Je bepaalt zelf je tempo; als je tussendoor even wil liggen of juist wilt bewegen, dan kan dat. Het gaat om creatieve en ontspanningsactiviteiten zoals tekenen, schilderen, beeldhouwen, meditatie in een aangepast programma en met deskundige begeleiding. Deze activiteiten leveren immers energie op en kunnen helpen om jezelf te uiten. Ze bieden ook de mogelijkheid om je te verdiepen in je beperking en nieuwe wegen in te slaan in je persoonlijke ontwikkeling.

Met MOEd verder met vermoeidheid

Vaak is het moeilijk, om in woorden uit te leggen, hoe moe je je voelt. Creatief werken kan dan helpen om dat verlammende gevoel te uiten. Even op een andere manier bezig zijn met jezelf, kan je zelfs méér energie geven en het kan je ook laten zien wat je nog wel kunt!

Een aangepast programma

In een aangepast programma en onder begeleiding van een kunstzinnig/creatief therapeute kun je in je eigen tempo aan de slag met diverse schilder- en tekenmaterialen, klei en meer.
De bijeenkomsten beginnen met een rondje, waarin je aan de groep kunt vertellen hoe het met je is. Soms doen we een ontspanningsoefening of een visualisatie oefening voordat we creatief aan het werk gaan met een opdracht. Na afloop is er aandacht voor wat het werk bij iedereen teweeg heeft gebracht.

 

Cursussen

De cursussen die de Stichting organiseert vinden bij het mooie Centrum Bronkracht in Beekbergen 1 maal per twee weken op de woensdag. Een cursus bestaat uit 7 à 10 tweewekelijkse bijeenkomsten per half jaar. Afhankelijk van jouw inkomen vragen we een kleine bijdrage. Voor deelname aan de cursussen is geen ervaring of vooropleiding nodig.

Foto Centrum Bronkracht te Beekbergen