Agenda

mrt
1
zo
Unieke workshop! Reboot Your Base Chakra by Leonora kraan! volgeboekt
mrt 1 @ 10:00 – 17:00
mrt
4
wo
Creativiteitsmiddag Stichting MOEd
mrt 4 @ 14:00 – 16:00

Cursusinformatie voorjaar 2020

De cursussen vinden 2x per jaar plaats in Beekbergen.

 

Een cursus bestaat uit 7 a 10 tweewekelijkse bijeenkomsten per halfjaar en worden gehouden op woensdag-middagen van 14.00 u. tot 16.00 u. De cursus wordt begeleid door een creatief therapeute. Als nieuwe deelnemer mag u ook tijdens een lopende cursus nog meedoen.

 

Locatie en data

De locatie in Beekbergen is in het Centrum Bronkracht, Dorpstraat 86a, 7361AX Beekbergen.

 

De data voor de Najaarscursus zijn te zien in de agenda (vanaf 7 januari om de week)

 

Informatie
Neem voor meer informatie over de cursus contact op met het secretariaat van de Stichting via info@stichtingmoed.nl.

U kunt overleggen, om bv ter oriëntatie een keer mee te komen doen. Dat kan ook tijdens een lopende cursus.

In Beekbergen huren we ruimte in Centrum Bronkracht.  Zie voor meer info de website: www.centrumbronkracht.nl  email: info@centrumbronkracht.nl

Inschrijven

Als nieuwe deelnemer ontvangt u het aanmeldingsformulier tijdens uw eerste cursusdag van uw cursusleidster.

U kunt het ter plekke of thuis invullen en de volgende keer aan haar teruggeven. U ontvangt een factuur via de penningmeester.

De bijdrage in de cursuskosten is afhankelijk van het inkomen. U krijgt daarover meer informatie bij het ontvangen van het inschrijfformulier.

mrt
7
za
AanraderTraining Soul Body Fusion by Arno van Dijk van Urpichai
mrt 7 @ 10:00 – 17:00

Zaterdag 8 maart 2020 

Soul Body Fusion® by Arno van Dijk van Centrum Arno van Dijk

 

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door medium, channel en schrijfster Jonette Crowley uit de VS.

Bij het toepassen van Soul Body Fusion® komt de Zielenergie van de ontvanger meer in het lichaam van de ontvanger, tot in de cellen!

Omdat Zielenergie de hoogste frequentie is in ons universum kunnen blokkades op alle niveaus moeiteloos oplossen, voelen mensen zich
Zielsgelukkig en kunnen zelfs chronische fysieke klachten verdwijnen. Een hele lijst van positieve effecten vind je op deze pagina.

Tijdens de workshop word je met hulp van Soul Body Fusion® leraar Arno van Dijk afgestemd op het Soul Body Fusion® proces, het proces dat de Zielenergie meer in het lichaam brengt.

Arno van Dijk heeft bij  Jonette Crowley een intensief trainingsprogramma met succes afgerond om de workshop te mogen geven.

Na de workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner!!!

Tijdens de workshopdag ga je leren om het Soul Body Fusion® proces toe te leren passen
op jezelf, op volwassen, op kinderen en op dieren. Live en op afstand.

Nadat je door het volgen van de Soul Body Fusion® workshop bent afgestemd kun je het proces activeren met een intentie en komt de Zielenergie meer in het lichaam van de ontvanger.

Je kunt dit simpelweg zittend doen terwijl je je vingertoppen 2×10 minuten op de vingertoppen van de ontvanger legt maar je leert het ook toepassen op afstand zonder fysiek contact.

Dat kan een leven geven met veel meer Flow, kracht, gezondheid en geluk. Arno van Dijk heeft er zelf elke dag een fijnere dag mee als hij s’morgens een paar minuten Soul Body Fusion® toepast. Dat komt mede doordat hij er onmiddellijk van stijgt in frequentie en zijn hoofd er stiller van wordt. Ook heeft hij er al veel mensen mee mogen helpen in hun kracht te komen, te stijgen in frequentie en blokkades te laten verdwijnen.

Tijdens de workshop krijg je uitleg over hoe het werkt en waar het vandaan komt en daarna helpt Arno van Dijk je het toe leren passen op een mede-cursist en ben je oefenpersoon van dezelfde mede-cursist.
Een Soul Body Fusion sessie duurt slechts 2×10 minuten! Daarna is er weer een stukje uitleg waarin je leert hoe je het op kinderen en dieren toe leert passen en tot slot leer je het toepassen op jezelf. Ook leer je het toepassen op volwassenen, kinderen en dieren op afstand.

Je leert alles dus in 1 dag.

Ik heb een YouTube kanaal met ervaringen van mensen over de workshop en over de initiaties die ik geef maar die verder los staan van Soul Body Fusion.

https://www.youtube.com/channel/UCAtDhnOiygyViFzItRqE_3Q

De dag duurt van 10.00 tot 17.00 en na afloop krijg je het internationale Soul Body Fusion® practitioner certificaat.

Je hebt geen vooropleiding nodig om de workshop te volgen, iedereen kan het leren! Lees ervaringen van anderen: Soul Body Fusion ervaringen en gun jezelf het leren van deze techniek waar je de rest van je leven elke dag plezier van kunt hebben.

Wil je de workshop gratis volgen kijk dan hier: gratis workshop

sbf banner international

 

 

 

Effecten die deelnemers melden na het volgen van de Soul Body Fusion® workshopdag.
(Zowel effecten voor zichzelf als effecten bij ontvangers waar ze de techniek op toepasten)

– Gelukkiger
– Meer energie
– Minder stress
– Rust in mijn hoofd
– Meer zelfvertrouwen
– Snelle spirituele groei
– Meer in mijn kracht staan
– Beter grenzen aan kunnen geven
– Beter omgaan met hooggevoeligheid
– Paranormale gaven worden sterker / ontwaken
– Genezing van depressie, kanker, diabetes
– Positieve gedragsveranderingen bij mensen met autisme, ADHD, PDD NOS

De workshop duurt 1 dag en begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30) en duurt tot (ongeveer) 17.00 uur.

Hoe geef je je op voor de workshop:

Je kunt je opgeven door een mail te sturen met je naam, telefoonnummer en de workshopdatum van jouw keuze: info@urpichai.nl. Vermeld ook of je particulier of zakelijk meedoet en de naam die je op het certificaat wilt hebben dat je krijgt na afloop van de workshop. Voor meer informatie kun je uiteraard altijd even bellen. (06-54 797 322) Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden onderaan de pagina.  Ook kan je opgeven bij mijn collega’s van Centrum Bronkracht.

Workshop data en locaties:

Onderstaande workshops zijn, tenzij anders vermeld, voor particulieren en therapeuten en  tevens erkend als Bijscholing op MBO niveau voor de BATC (categorie Energie) en de NVST. (voor alle andere verenigingen zie bijscholing)

De Soul Body Fusion® workshop duurt 1 dag (vooropleiding niet nodig) en de data van de komende workshops zijn: (in overleg kan de workshop ook bij jou thuis gegeven worden, meer info vind je hier:
Thuisworkshops

Wereldwijd melden mensen dat je zich krachtiger, meer in balans en gelukkiger voelen door het toepassen van Soul Body Fusion®, tevens worden genezingen gemeld van kanker, diabetes, depressie. Bij o.a. autisme, ADHD, PDD NOS worden er opmerkelijke verbeteringen gemeld.
Hoe dit werkt leggen we je graag uit in de workshop.

Na de workshop kun je deze krachtige techniek toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren. Live en op afstand. Een sessie duurt slechts 2 x 10 minuten.

Je leert alles in slechts 1 dag en iedereen vanaf 8 jaar kan deze makkelijke, snelle en krachtige techniek leren toepassen. 

De techniek is uitgevonden door Jonette Crowley uit de VS (jonettecrowley.com).
Arno van Dijk heeft haar lerarenopleiding gevolgd en is gecertificeerd om jou deze techniek in 1 dag te leren.

Als je een praktijk hebt of wilt starten kun je na de workshopdag direct betaalde sessies gaan geven. Heb je geen praktijk dan kun je het direct toepassen op al je vrienden en familie!

Meer informatie vind je op www.arnovandijk.nl

folders bij ons in het centrum Bronkracht of vraag Gerrit-Jan voor meer info.

mrt
8
zo
Gereserveerd Meditatie & Training by Corien van Vliet van Tunka Maya
mrt 8 hele dag

Nadere informatie volgt

mrt
14
za
De grootmoeders spreken bijeenkomst casting the Net van licht
mrt 14 @ 09:30 – 12:00

 

 

Uitnodiging de Grootmoeders spreken bijeenkomst Apeldoorn-Beekbergen

 

 

 

Logo

 

Nieuwe Grootmoeders spreken groep

Op diverse plaatsen in Nederland komen maandelijks groepen bij elkaar om het werk van de Grootmoeders en persoonlijke ervaringen hiermee met elkaar te delen. In Apeldoorn/Beekbergen is er een nieuwe groep opgericht om alle geïnteresseerden in dit gebied te kunnen ontvangen. De eerste bijeenkomst is op zaterdagochtend 15 februari.
Het gedachtegoed van de Grootmoeders wordt gratis doorgegeven. Er wordt geen geld gevraagd voor bijeenkomsten noch voor bekrachtigingen. Een vrijwillige bijdrage als dekking voor de kosten mag, maar hoeft niet.

Wie zijn de Grootmoeders?

“De Grootmoeders Spreken” is de 1e titel van drie wereldwijd uitgegeven boeken van Sharon McErlane. Sharon beschrijft in dit boek haar ervaringen met de verschijning van “De Grootmoeders”. De Grootmoeders vertegenwoordigen alle culturen en rassen en noemen zichzelf De Grote Raad van Grootmoeders. Ze zijn verschenen in 1996 om het verstoorde evenwicht tussen het mannelijk en het vrouwelijk principe – yin en yang – op onze planeet te herstellen en vrouwen op te roepen in hun kracht te gaan staan. Ze maken vrouwen en mannen bewust van de energie die ze het diepvrouwelijke noemen. Hiermee reiken ze mannen en vrouwen een innige verbondenheid met de vrouwelijke scheppingsbron aan.

Wat kun je van een bijeenkomst verwachten?

Het is een liefdevol en respectvol samenzijn tussen een kleine groep mensen van maximaal 15 deelnemers. We spreken over het werk van de Grootmoeders, zingen en chanten samen, trekken een inzichtskaart, mediteren op het net van licht. Tijdens de bijeenkomst kun je een bekrachtiging ontvangen. Klik op de link om te lezen wat dit allemaal inhoud.
Wat is datum en locatie?
De bijeenkomst wordt gehouden in een sfeervol spiritueel centrum in Beekbergen, vlakbij Apeldoorn. Op deze krachtplek kunnen we elkaar ontmoeten, ondersteunen, helen, helpen te transformeren en het net van licht in- en rondom Moeder Aarde helpen te versterken.
Datum: zaterdag 15 februari a.s.
Inloop: vanaf 9.30 uur, start om 10 tot 12 uur
locatie:  Centrum Bronkracht
Het adres is Dorpstraat 86a, Beekbergen
mrt
18
wo
Creativiteitsmiddag Stichting MOEd
mrt 18 @ 14:00 – 16:00

Cursusinformatie voorjaar 2020

De cursussen vinden 2x per jaar plaats in Beekbergen.

 

Een cursus bestaat uit 7 a 10 tweewekelijkse bijeenkomsten per halfjaar en worden gehouden op woensdag-middagen van 14.00 u. tot 16.00 u. De cursus wordt begeleid door een creatief therapeute. Als nieuwe deelnemer mag u ook tijdens een lopende cursus nog meedoen.

 

Locatie en data

De locatie in Beekbergen is in het Centrum Bronkracht, Dorpstraat 86a, 7361AX Beekbergen.

 

De data voor de Najaarscursus zijn te zien in de agenda (vanaf 7 januari om de week)

 

Informatie
Neem voor meer informatie over de cursus contact op met het secretariaat van de Stichting via info@stichtingmoed.nl.

U kunt overleggen, om bv ter oriëntatie een keer mee te komen doen. Dat kan ook tijdens een lopende cursus.

In Beekbergen huren we ruimte in Centrum Bronkracht.  Zie voor meer info de website: www.centrumbronkracht.nl  email: info@centrumbronkracht.nl

Inschrijven

Als nieuwe deelnemer ontvangt u het aanmeldingsformulier tijdens uw eerste cursusdag van uw cursusleidster.

U kunt het ter plekke of thuis invullen en de volgende keer aan haar teruggeven. U ontvangt een factuur via de penningmeester.

De bijdrage in de cursuskosten is afhankelijk van het inkomen. U krijgt daarover meer informatie bij het ontvangen van het inschrijfformulier.

gereserveerd Introductieavond Acces Bars Enervi by Marjan Kuipers
mrt 18 @ 19:30 – 21:30
apr
1
wo
Creativiteitsmiddag Stichting MOEd
apr 1 @ 14:00 – 16:00

Cursusinformatie voorjaar 2020

De cursussen vinden 2x per jaar plaats in Beekbergen.

 

Een cursus bestaat uit 7 a 10 tweewekelijkse bijeenkomsten per halfjaar en worden gehouden op woensdag-middagen van 14.00 u. tot 16.00 u. De cursus wordt begeleid door een creatief therapeute. Als nieuwe deelnemer mag u ook tijdens een lopende cursus nog meedoen.

 

Locatie en data

De locatie in Beekbergen is in het Centrum Bronkracht, Dorpstraat 86a, 7361AX Beekbergen.

 

De data voor de Najaarscursus zijn te zien in de agenda (vanaf 7 januari om de week)

 

Informatie
Neem voor meer informatie over de cursus contact op met het secretariaat van de Stichting via info@stichtingmoed.nl.

U kunt overleggen, om bv ter oriëntatie een keer mee te komen doen. Dat kan ook tijdens een lopende cursus.

In Beekbergen huren we ruimte in Centrum Bronkracht.  Zie voor meer info de website: www.centrumbronkracht.nl  email: info@centrumbronkracht.nl

Inschrijven

Als nieuwe deelnemer ontvangt u het aanmeldingsformulier tijdens uw eerste cursusdag van uw cursusleidster.

U kunt het ter plekke of thuis invullen en de volgende keer aan haar teruggeven. U ontvangt een factuur via de penningmeester.

De bijdrage in de cursuskosten is afhankelijk van het inkomen. U krijgt daarover meer informatie bij het ontvangen van het inschrijfformulier.

apr
15
wo
Creativiteitsmiddag Stichting MOEd
apr 15 @ 14:00 – 16:00

Cursusinformatie voorjaar 2020

De cursussen vinden 2x per jaar plaats in Beekbergen.

 

Een cursus bestaat uit 7 a 10 tweewekelijkse bijeenkomsten per halfjaar en worden gehouden op woensdag-middagen van 14.00 u. tot 16.00 u. De cursus wordt begeleid door een creatief therapeute. Als nieuwe deelnemer mag u ook tijdens een lopende cursus nog meedoen.

 

Locatie en data

De locatie in Beekbergen is in het Centrum Bronkracht, Dorpstraat 86a, 7361AX Beekbergen.

 

De data voor de Najaarscursus zijn te zien in de agenda (vanaf 7 januari om de week)

 

Informatie
Neem voor meer informatie over de cursus contact op met het secretariaat van de Stichting via info@stichtingmoed.nl.

U kunt overleggen, om bv ter oriëntatie een keer mee te komen doen. Dat kan ook tijdens een lopende cursus.

In Beekbergen huren we ruimte in Centrum Bronkracht.  Zie voor meer info de website: www.centrumbronkracht.nl  email: info@centrumbronkracht.nl

Inschrijven

Als nieuwe deelnemer ontvangt u het aanmeldingsformulier tijdens uw eerste cursusdag van uw cursusleidster.

U kunt het ter plekke of thuis invullen en de volgende keer aan haar teruggeven. U ontvangt een factuur via de penningmeester.

De bijdrage in de cursuskosten is afhankelijk van het inkomen. U krijgt daarover meer informatie bij het ontvangen van het inschrijfformulier.

apr
16
do
gereserveerd Bars uitwisselen by Enervi
apr 16 @ 19:00 – 22:00

 

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, de tekst 'Access Bars® Uitwisselen in Apeldoorn Marjan Kuiper'

Details

Bars uitwisselen in een groep versterkt de energie!
Doe je mee?
Voor iedereen toegankelijk die een Bars Class heeft gedaan. Het maakt niet uit wanneer en bij wie je de Bars hebt geleerd, je bent welkom!In verband met voorbereiding etc. is het GEEN open inloop, maar moet je je aanmelden via de chat of mail.Jouw bijdrage: 15 euro incl. koffie/thee , snacks
Aanmelden via de chat Marjan Kuiper Cfmw of mail naar marjan@enervi.nl.