Huren

Bij Centrum Bronkracht Beekbergen (Gemeente Apeldoorn) kan je een ruimte huren voor jouw praktijk, bijeenkomsten, voorstellingen en trainingen. Voor een enkele keer of regelmatig.

Verhuurmogelijkheden

Te huur zijn: grote spreekkamer, spreek-/behandelkamer, zaalruimte, een combinatie van ruimten, of het hele centrum. We gaan uit van maatwerk. Je kan huren voor vast, een enkelvoudig gesprek of consult, per dagdeel, hele dag en/of avond.

Huurprijzen en maatwerk

Huurprijzen zijn afhankelijk van duur, frequentie en de ondersteuning/service en vastigheid die u wilt. Zo is het mogelijk een ruimte te huren met grotere regelmaat als vaste huurder. Vaste huurders zijn goedkoper uit, kunnen zelf plannen in onze Google Agenda en worden extra vermeld op onze website-en deur reclame. De prijzen die wij dan hanteren zijn maatwerk waar we vast uitkomen, zeker voor beginnende bedrijven. Bij losse verhuur worden de volgende prijzen gehanteerd. Behandelkamers zijn vanaf € 32,-, spreekkamers zijn vanaf € 36,-, een combinatie van spreekkamer en behandelkamer vanaf € 42,- en de zaal vanaf € 56,- per dagdeel (excl BTW). Dit is inclusief koffie en thee en koek of iets lekkers. Voor grotere groepen geldt een kleine toeslag voor de koffie en thee.

Indien gewenst kunnen wij ook uw lunch, hapje of bite verzorgen.

Informatie en beschikbaarheid

Ben je benieuwd naar de verhuurmogelijkheden voor jou, neem dan contact per e-mail of bel met Gerrit-Jan van Essen 06 5512 3865. Neem gerust contact op als onze locatie wilt bezichtigen.

Een impressie van de ruimtes

Onze entree

Onze grote zaal

Onze grote spreekkamer ook geschikt voor massages & behandelingen (extra masssage tafels beschikbaar)

Onze behandelkamer met elektrish hoog laag bed.

Annuleringsvoorwaarden bij boekingen en huren

Het kan gebeuren dat u door dringende omstandigheden van uw boeking moet afzien. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden er wel kosten in rekening gebracht. Na boeking zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

  • Meer dan 10 dagen voor uw boeking worden u 35 euro administratiekosten in rekening gebracht
  • Binnen 5–10 dagen voor uw boeking restitutie van 75% – minus 35 euro administratiekosten
  • Binnen 4 dagen voor uw boeking restitutie van 50% – minus 35 euro administratiekosten
  • In gevallen van overmacht kunnen we uw deelname verschuiven naar een andere datum, de overmacht is ten alle tijde ter beoordeling Centrum Bronkracht en aanvraag daarvoor kan alléén telefonisch