FreeSpace Yoga

Bij FreeSpace is de ruimte voor jouw verhaal

Bij FreeSpace werken we met de yoga-stijl die ookwel ‘yoga van het hart’ wordt genoemd. Het is een zachte, en toch krachtige vorm van yoga die je uitnodigt te leven vanuit de liefdevolle rust in jezelf.

Door de zachte, vloeiende bewegingen kan er spanning in de spieren en gewrichten wegstromen. Deze soepele bewegingen in combinatie met affirmaties, en visualisaties zorgt ook dat emotionele blokkades los gelaten mogen worden. Dit betekent dat je de yoga op verschillende lagen in jezelf zal ervaren. Je voelt de effecten ervan in je lijf, maar ook je gedachten en emoties kunnen meer ruimte krijgen doordat je met die stilte verbindt.

Deze stijl van yoga is geschikt voor alle leeftijden. Door de zachte vorm van bewegen is het een toegankelijke vorm van yoga, waarbij we altijd binnen de grenzen van je eigen mogelijkheden blijven. Mocht je gezondheidsklachten hebben, dan zijn er binnen de bewegingen veelal aanpassingen te maken, waardoor je gewoon mee kunt doen.

Het nodigt je dus uit om te verbinden met je hart, en dat stille middelpunt dat in je zit. Ik wil je graag meenemen in de zoektocht naar jouw eigen stille kracht in de lessen die ik geef.

Contactpersoon: Rosella Spee-Koning
E-mail: info@yourfreespace.nl
Website: www.yourfreespace.nl