Corien van Vliet Tunkamaya

Wanneer:
14 oktober 2018 @ 14:00 – 17:25
2018-10-14T14:00:00+02:00
2018-10-14T17:25:00+02:00
Waar:
Centrum Bronkracht
Dorpstraat 86a
7361 AX Beekbergen
Apeldoorn
Kosten:
€ 30
Contact:

Verbinding met de zonneschijf van het energetisch DNA

Zondag 14 oktober (VOL!) en zondag 28 oktober 2018 zal er op veler verzoek nogmaals de workshops plaatsvinden ter verbinding met de zonneschijf van het energetisch DNA.

De afgelopen drie workshops was de energie zo mooi, zo passend en steeds zo verdiepend. We staan echt op een kantelpunt en deze zonneschijf helpt ons bij de overgang naar een nieuwe vorm van zijn.

De middag zal voor een ieder anders zijn. Omdat de energetische oorsprong van een ieder anders is. Een ding heeft deze middag voor iedereen gemeen: holografisch licht DNA zal worden geopend om een geactiveerd, verbonden en in beweging worden gezet.

Ons energetisch DNA is klaar om geactiveerd te worden. Alle energetische helices die verbonden zijn met energie voorbij het planetaire netwerk vragen om contact. Daarom staan “oude” energetische instrumenten en wijsheden ons weer ter beschikking om zo ons holografisch zijn uit andere realiteit slagen weer te activeren.

Een van de instrumenten, die ons weer ter beschikking staan, is de licht-Schijf die hier is afgebeeld. De licht schijf kan ons ondersteunen om 13 verbindingen en DNA codes te activeren. Een deel van ons fysieke DNA wordt door de wetenschap als “overbodig” bestempeld, maar niets is minder waar. Het is DNA gekoppeld aan een paar fantastische eigenschappen, zoals “ervaren voorbij de tijd”, energetische communicatie, co creatie, visualisatie, enzovoort. Eigenschappen waar onze voorouders wel toegang toe hadden en gebruik van maakte.

Aan de hand van oa meditatie en klanken zullen we de helices activeren die op dit moment geactiveerd mogen worden en activeren we deze specifieke creerende zonneschijf in ons hele zijn.

Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen, (let op 14 oktober is al volgeboekt).

Jouw bijdrage is slechts €30 per persoon. Alle deelnemers zullen een exemplaar van de zonneschijf ontvangen.

Locatie Beekbergen/Apeldoorn: Centrum Bronkracht, Dorpstraat 86a, 7361 AX Beekbergen  (Gemeente Apeldoorn).

Tijden 14.00 t/m 17.30 ( zaal open om 13.45 uur).

Aanmelden via info@tunkamaya.com

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*