LEZING Intuïtieve ontwikkeling door Daan Akkerman

Wanneer:
28 september 2023 @ 19:30 – 21:30
2023-09-28T19:30:00+02:00
2023-09-28T21:30:00+02:00
Waar:
Centrum Bronkracht
Dorpstraat 86a
7361 AX Beekbergen
Nederland
Kosten:
€ 10

Lezingen


Beste vrienden

Via deze weg wil ik jou en anderen uitnodigen om aan een aantal boeiende lezingen deel te nemen.

Wanneer en waar
De locaties zijn Groningen, Leeuwarden en Beekbergen (nabij Apeldoorn). De sfeer en de meditatie en dialoog zijn volgens ons meer dan de moeite waard om mee te maken, het is steeds fijn om met gelijkgestemden van gedachten te kunnen wisselen. Lees verder hiernaast over de thema’s van de lezingen en over de datums.

De avonden
De bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie.
Daan zal over hetgeen de Meesters van het Licht in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven hebben gezegd vertellen. Na de pauze is er ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of daar vragen over te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het beloven weer boeiende avonden te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ongeveer 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.
Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepingsavonden, d.w.z. avonden met meditatie en behandeling van een speciaal thema.
Bij de lezingen is onze boekentafel met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie aanwezig.

Aanvang
Inloop: 19.30 uur met koffie/thee
Lezing: 20.00 uur
Entree: € 10,00

 

Programma van activiteiten van het Esoterisch Genootschap 

Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepingsavonden, dat wil zeggen avonden met meditatie en behandeling van een speciaal thema. Al deze bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie. 

 

Van de voorzitter

Na een turbulente zomer met een verhuizing en hartfalen ben ik weer de oude vertrouwde Daan, lekker uitgerust en opgeknapt, en verhuisd naar het lommerrijke Haren (Gn.). Ook qua locaties van de lezingen is wel een en ander veranderd intussen. Zoals u kunt lezen zijn de lezingen in Apeldoorn nu in Beekbergen, Amsterdam is nog niet weer opgestart maar dat gaat in het nieuwe jaar 2024 weer van start. Alle avonden beginnen nu om 19:00 uur i.p.v. 20:00 uur, en eindigen met sluitingsmeditatie op 22:00 uur, dit in verband met mijn reistijden, zodat ik voor middernacht weer thuis ben. 

 

Over Daan Akkerman 

Er worden hem allerlei boodschappen doorgegeven door de Witte Broederschap, een groep Lichtwezens van Verrezen Meesters die hem hebben gekozen om hun boodschappen de wereld in te brengen door middel van behandelingen, lezingen en boeken die door hem geschreven worden. Hij vertelt over een boodschap die hij kreeg m.b.t. de Paus die zijn functie zou neerleggen voordat hij zou sterven. Dat was nog nooit gebeurd. Ja het is één keer gebeurd, in 1200, een Nederlandse paus die zijn ambt aan de wilgen heeft gehangen.
De enige Nederlandse paus die er ooit geweest is. Dat was uniek. In de negentiger jaren vertelde de Witte Broederschap hem al dat Engeland uit de EU zou stappen, maar op dat moment zaten ze er nog niet eens in! Ze zouden eruit stappen omdat ze goede maatjes met Amerika wilden worden en dat hen dat veel beter paste en dat ze Europa gewoon lieten barsten. Het was heel mooi omschreven en het klopte allemaal. Hoe kunnen ze dat weten? Ook over de naaste toekomst, over het milieu, over energie, over gezondheidszorg, onderwijs. Ze hebben dingen voorspeld en die zitten er nu aan te komen. Dat betekent dat we straks dingen gaan zien die we nooit voor mogelijk hadden gehouden, waarvan we nooit gedacht hadden dat dat zou gaan gebeuren. 

De avond staat in het teken van de Meesters van het Licht maar ook van meditatie. 

 

 

Oktober: ”Intuïtieve ontwikkeling” 

Wij hebben allemaal weleens zo’n aha idee, soms precies op het juiste moment en is daardoor een moeilijk probleem ineens opgelost, we noemen dit intuïtie. Het lijkt wel steeds meer voor te komen, steeds meer mensen hebben de ervaring dat men intuïtief informatie ’doorkrijgt’ die achteraf klopt met de realiteit, maar ook steeds meer mensen die de gebeurtenissen in hun leven niet meer als toevallig bestempelen en dit zien alsof het van boven zo geleid is. Met andere woorden het heeft zo moeten zijn! 

In deze lezing zal Daan Akkerman ingaan op dit thema maar vooral ook zijn eigen ervaringen als paragnost uit de doeken doen. Zodat je kan leren om je intuïtie verder te ontwikkelen en nog beter kan luisteren naar je innerlijke stem. Ook zal hij uitleggen hoe intuïtie werkt en waarom het in de wereld steeds meer toeneemt. 

 

November: ”Paranormale genezing” 

Gelukkig zijn er steeds meer alternatieve geneeswijzen en zoeken veel mensen die in de reguliere geneeswijzen zijn ‘uitgedokterd’ naar alternatieve geneeswijzen, die anders dan die reguliere dokter meer zoeken naar de werkelijke oorzaak van de ziekte dan dat men de symptomen van de ziekte bestrijdt. 

Nu er een hele reeks aan ontelbare alternatieve geneeswijzen is ontstaan is de ‘patiënt’ daarin ook vaak die weg kwijt geraakt, en weet men niet meer welke keuze men moet maken, Daan zal door zijn jarenlange ervaring als aura reader en daardoor ook als kenner van de oorzaken van ziekten in deze boeiende lezing de toehoorder wegwijs maken in de wereld van de paranormale en alternatieve genezing. 

Deze lezing is een uiteenzetting van het boek uitgegeven door het Esoterisch Genootschap “Karma, ziekte en de weg naar Genezing’ die binnenkort weer in een herziene uitgave uitgebracht gaat worden. 

 

DATUMS LEZINGEN

Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepingsavonden, dat wil zeggen avonden met meditatie en uitgebreide behandeling van een speciaal thema. 

De bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie. Daan zal vertellen over hetgeen de Meesters van het licht hebben gezegd in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven. Natuurlijk is er na de pauze ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of hierover vragen te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een auraen chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 20.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog. Bij een aantal lezingen is onze boekentafel aanwezig met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie. 

  • Aanvang: 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur. 
  • Entree kost € 10,00 inclusief één welkomstconsumptie.